- Poruka
- 46.910
Realno ne bi zaslužili. Škoti su barem srcem igrali.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovaj nas na novoj S kao da ga je neko naterao vilama da prenosi utakmicu....Engleski komentator vristi od srece![]()
Tako je delovao i u prvoj sekundi...jel to Gojko nesretni? Ali uklapa se u atmosferu reprezentacije savršenoOvaj nas na novoj S kao da ga je neko naterao vilama da prenosi utakmicu....

Zato sto su fudbalski strucnjaci nacionalno nabijeni,pa ne vide dalje od svog nosa.A ako hoces da sagledas sport i svoju igru moras da budes bez nacionalnih emocija...Ne bih da budem zlurad ali rekoh pojedincima posle utakmice sa Norvežanima da smanje euforiju. Ponašali su se kao da smo dobili Francuze u polufinalu SP. Tumbaković je trener za Surdulicu. A nije valjao Muslin. Nije bila lepa igra.

Ima da bude neki dobar naslov hahaahBarem ću da se smejem kako ih Milojko proziva u Galaksiji
A pre Muslina nije bio Antic?Kazem ja, prokletstvo Hrvata u kosarci je pocelo kada su sisli za bine, a nase je ovekoveceno u fudbalu kada smo Muslina u WC bacili.
Mnogo je glupo da se okrivljuje Mitrović za ispadanje. Krivci su goveda iz FSS. Oni koji su doveli slepca Krstajića pa onda i ovog čičicu.
Mitrovic je promasio penal pre cetiri kola, 18. oktobra, kad je Fulam igrao sa Sefild Junajtedom.Kako su igrali tako su i prosli.
Mitrovic je u prosloj za Fulham promasio penal i da ovako kilavo sutiras i plasiras loptu po zemlji je jadno.
Srbiji realno nije ni mesto na EP sa ovakvom igrom.
Nebi ja tu krivio ni igrace, oni igraju ono sto im selektor kaze, a mozda i njemu neko naredjuje.
Kad Srbija bude imala selektora koji forsira moderan fudbal i koji sam sastavlja tim, onda mozda se i kvalifikuje na to famozno EP.