Fudbalska reprezentacija Srbije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kako su igrali tako su i prosli.
Mitrovic je u prosloj za Fulham promasio penal i da ovako kilavo sutiras i plasiras loptu po zemlji je jadno.
Srbiji realno nije ni mesto na EP sa ovakvom igrom.

Nebi ja tu krivio ni igrace, oni igraju ono sto im selektor kaze, a mozda i njemu neko naredjuje.
Kad Srbija bude imala selektora koji forsira moderan fudbal i koji sam sastavlja tim, onda mozda se i kvalifikuje na to famozno EP.

Ovaj nas na novoj S kao da ga je neko naterao vilama da prenosi utakmicu....
Tako je delovao i u prvoj sekundi...jel to Gojko nesretni? Ali uklapa se u atmosferu reprezentacije savršeno :lol:

Pored qrcobolje igrača odavno je nastupila i qrcobolja javnosti, nekim zemljama bi ovo bila tragedija ovde se samo konstatuje još jedan propali ciklus.

Ne bih da budem zlurad ali rekoh pojedincima posle utakmice sa Norvežanima da smanje euforiju. Ponašali su se kao da smo dobili Francuze u polufinalu SP. Tumbaković je trener za Surdulicu. A nije valjao Muslin. Nije bila lepa igra.
Zato sto su fudbalski strucnjaci nacionalno nabijeni,pa ne vide dalje od svog nosa.A ako hoces da sagledas sport i svoju igru moras da budes bez nacionalnih emocija...

Mnogo je glupo da se okrivljuje Mitrović za ispadanje. Krivci su goveda iz FSS. Oni koji su doveli slepca Krstajića pa onda i ovog čičicu.

Tačno. Ostaće upamćena ironija da je uprskao Mitrović koji je, pa možda i poslednjih par godina, jedina iole svetla tačka što se igračkog kadra tiče.
Niko neće pominjati urnebesnu formaciju u kojoj smo igrali, totalni taktički fijasko Tumbakovića kao i katastrofalno loša igra 90 minuta. Da ne pominjem nastup Sergeja i Kostića pre svih. O tome bi knjiga mogla da se napiše.

Kako su igrali tako su i prosli.
Mitrovic je u prosloj za Fulham promasio penal i da ovako kilavo sutiras i plasiras loptu po zemlji je jadno.
Srbiji realno nije ni mesto na EP sa ovakvom igrom.

Nebi ja tu krivio ni igrace, oni igraju ono sto im selektor kaze, a mozda i njemu neko naredjuje.
Kad Srbija bude imala selektora koji forsira moderan fudbal i koji sam sastavlja tim, onda mozda se i kvalifikuje na to famozno EP.
Mitrovic je promasio penal pre cetiri kola, 18. oktobra, kad je Fulam igrao sa Sefild Junajtedom.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back