Fudbalska reprezentacija Srbije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ovo je toliko patetično da je smešno...ali glupo je i komentarisati igru tima koji niti je igrao niti će igrati ponovo zajedno u ovom obliku......i dalje ne verujem da mi jedini od svih reprezentacija koje igraju svetsko a dve nedelje pre starta igramo sa b sastavom....
Čini mi se da je jedina poenta da pojedini prošetaju u dresu zvanično. Besmislena utakmica, bukvalno ništa nemamo od ovoga :eek:

Kako smo spori na sredini terena...:dash: Milivojevic i Grujic kao dve kornjace...
Kao sto sam vec i pisao ovde Mitrovic kada ima igraca na ledjima koji moze da mu parira snagom nema ga nigde na terenu...
Rukavina nema sanse da sacuva ovu sedmicu iz Cilea,sva sreca sto bek cilea po toj strani nema pojma...
Radonjic dva kontakta sa loptom i jedina ozbiljna prilika za gol....
Milenkovic odlican,Karleusa soidan,Ljajic pokusava da igra malo brze ali i dalje je carini,Kolarov standardan kao da je upravo dosao sa splava,Zivkovic nevidljiv...

- - - - - - - - - -

Ovo je toliko patetično da je smešno...ali glupo je i komentarisati igru tima koji niti je igrao niti će igrati ponovo zajedno u ovom obliku......i dalje ne verujem da mi jedini od svih reprezentacija koje igraju svetsko a dve nedelje pre starta igramo sa b sastavom....
Čini mi se da je jedina poenta da pojedini prošetaju u dresu zvanično. Besmislena utakmica, bukvalno ništa nemamo od ovoga :eek:

Nikad ne reci nikad kod nas je sve moguce..

- - - - - - - - - -

Da dodam jos da je izbor reprezentacija za pripremne utakmice,odlican Cile sa b sastavom i velesila Bolivija...:mrgreen:

Zivkovic po koji put kastrofa on je po misljenju vecine tu odmah za prvih 11 ono sto je on odigro zadnjih par u reprezentaciji nije ni za spisak... to bi trebalo jako da zabrine selektora i da snjim obavi neki razgovor...

- - - - - - - - - -

Radonjic dva kontakta sa loptom i jedina ozbiljna prilika za gol.... zbog ovoga se Radonjic i vodi ali ti objasni 'strucnjacima'...

Pa šta ste očekivali, mi ovako isto igramo jedno 20 godina. Iluzorno je i očekivati da Krstajić sa još veoma skromnim igračima nešto konkretno promeni. A i Čile je pored Brazila i Argentine dvostruki prvak Kopa Amerike bez obzira što se, i to baš nesrećno, nisu plasirali na SP. Dakle jači su od nas jedno 5 puta tako da i ne treba očekivati nešto posebno.

- - - - - - - - - -

Evo ga konačno debituje i taj Milinković Savić. Da vidimo i to čudo na delu.

Nebitna utakmica...ove prijateljske pred SP ionako sluze za to da bi menadzerski igraci dobili minutazu. Radonjic, Spajic, Grujic, Rodic, Rajkovic ce igrati na SP taman koliko i ja.
Cak i da se recimo Kolarov povredi u toku SP levo nece smeti da stave Rodica vec ce staviti Tosica....ili ako se Kostic povredi pre ce Ljajic igrati levo nego Radonjic.

Sve u svemu izgledace ovo neuporedivo drugacije na SP:
Stojkovic
Rukavina-Ivanovic-Tosic-Kolarov
Matic-Milivojevic
Tadic-Sergej-Kostic
Mitrovic

Poslednja izmena:
Ove prijateljske su prakticno nepotrebne....pogotovo je suludo izvoditi najjaci sastav jer rizikujes da povredis i dodatno izmoris najbolje igrace koji imaju dugu sezonu iza sebe. Bolje ce se igraci upoznati na treninzima na kojima ce provesti zajedno 2-3 nedelje pred SP nego na utakmici. Dobar je znak sto ne briljiramo vcrs....bolje da ih narod kritikuje nego da ih hvali....

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back