fudbaleri-izdajice

Pazite da s njim ne osvojite titulu, ako nistaomda barem da izborite prolece u Europi.
Mislim decko se proslavio protiv Rila :hahaha::mrgreen::rotf::hahaha:
BTW, najvece djubre na fudbalskoj mapi sveta trenutno je Kaka. Bog da mu dusu prosti, al zapalice ga navijaci Milana ako ga ikad budu videli u okolini.

Detalj sa utakmice AC Milan - Real Madrid...

graziekakarf23432.jpg

Што се тиче издаје, ја ту не рачунам играче типа Клеа, који су одиграли само једну сезону за неки клуб и прешли у супарнички. Већа је издаја када неко одрасте у неком клубу или игра дуже време за њега и пређе у супарнички клуб.

Од ''издаја'' бих споменуо Фига (Барселона- Реал), Нику Крањчара (Динамо- Хајдук), Сола Кембела (Тотенхем- Арсенал) и једна од највећих издаја за мене је Мајкл Овен, одрасти у Ливерпулу и онда отићи у Манчестер, добро, након играња за Реал и Њукасл, али опет је то издаја на неки начин.

Највећа издаја за мене би била када би на пример сада Тоти прешао у Лацио. :D

Што се тиче издаје, ја ту не рачунам играче типа Клеа, који су одиграли само једну сезону за неки клуб и прешли у супарнички. Већа је издаја када неко одрасте у неком клубу или игра дуже време за њега и пређе у супарнички клуб.

Од ''издаја'' бих споменуо Фига (Барселона- Реал), Нику Крањчара (Динамо- Хајдук), Сола Кембела (Тотенхем- Арсенал) и једна од највећих издаја за мене је Мајкл Овен, одрасти у Ливерпулу и онда отићи у Манчестер, добро, након играња за Реал и Њукасл, али опет је то издаја на неки начин.

Највећа издаја за мене би била када би на пример сада Тоти прешао у Лацио. :D

Brate Ovenov cale je legenda Evertona, onda je sve jos i gore...

A da predje Raul u Atletiko(jes da je bio tamo kao klinac al' to se ne vazi), Xavi u Espanjol ili Gerard u Everton, tu bi tek bilo sranja

Marjan Mrmić 1993 s 28 godina starosti iz Cibalije u Varteks (iz Vinkovaca u Varaždin)

Da pojasnim za neupućene, radilo se golmanu Cibalije (na prostorima ex-države znan kao vinkovački dinamo) koji je bio 5 sezona u Vinkovcima, a došao 1988.g. iz Mladosti iz Petrinje inače rodom iz Sunje. I mnogi "misle" kako nije izdajica, jer nije rodom iz Vinkovaca i nije stasao u tom klubu, međutim ako je netko najbolji irgač sezone na jednoj poziciji u ligi i glavni ljubimac navijača kluba, a on ode u klub koji je do dvije godine ranije bio trećeligaš i još ktome i najslabije plasirani klub pri stvaranju prve HNL a ušao administrativno u ligu.... mislim tržišno je to dozboljeno, ali hm..... Otprilike kao da ti najbolji golman npr. OFK Beograda ili Spartaka iz Subotice i najveći ljubimac navijaća pri odlasku iz kluba neode u zvezdu i partizan, nego npr. u Novi Pazar i onda stakvim jednim novim klubom dogura do Evrope, finala državnog kupa, reprezentacije, ode u inozemstvo i onda se vrati iz inozemstva u N.Pazar i tamo stvara čuda obranama protiv Majorke u proljeće u Evropi, na kraju karijere u Novom Pazaru kupi kuću i sliže se tamo s sportskim "strukturama" i još mu sin postane vatreni navijač N.Pazara i golman juniora. Otprileke takva relacija!!!!!z:mrgreen:

Poslednja izmena:
Роберто Бађо, алфа и омега издајства. :mrgreen:
Фиорентина>Јувентус>Милан> Интер

Слажем се с овим. Иако, Бађо је легенда, не знам да га било ко мрзи зато што је мењао ривалске клубове. Таквима као што је он је то дозвољено.
Што се мене тиче, да наведем једног нашег: Славиша Јокановић - рођени Новосађанин, поникао у Војводини, прешао у Партизан, као тренер Партизана изјављивао да је Нови Сад ''црно-бели град'' и на крају има образа да долази на утакмице Војводине у својству публике. Прави блудни син.

Back