bojci
Domaćin
- Poruka
- 3.488
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koji fudbaleri su po vama zasluzili epitet izdajice?
Sad ce cigani odmah ...Cleo Cleo......
Pazite da s njim ne osvojite titulu, ako nistaomda barem da izborite prolece u Europi.
Mislim decko se proslavio protiv Rila
BTW, najvece djubre na fudbalskoj mapi sveta trenutno je Kaka. Bog da mu dusu prosti, al zapalice ga navijaci Milana ako ga ikad budu videli u okolini.
Pazite da s njim ne osvojite titulu, ako nistaomda barem da izborite prolece u Europi.
BTW, najvece djubre na fudbalskoj mapi sveta trenutno je Kaka. Bog da mu dusu prosti, al zapalice ga navijaci Milana ako ga ikad budu videli u okolini.
Што се тиче издаје, ја ту не рачунам играче типа Клеа, који су одиграли само једну сезону за неки клуб и прешли у супарнички. Већа је издаја када неко одрасте у неком клубу или игра дуже време за њега и пређе у супарнички клуб.
Од ''издаја'' бих споменуо Фига (Барселона- Реал), Нику Крањчара (Динамо- Хајдук), Сола Кембела (Тотенхем- Арсенал) и једна од највећих издаја за мене је Мајкл Овен, одрасти у Ливерпулу и онда отићи у Манчестер, добро, након играња за Реал и Њукасл, али опет је то издаја на неки начин.
Највећа издаја за мене би била када би на пример сада Тоти прешао у Лацио.
Роберто Бађо, алфа и омега издајства.
Фиорентина>Јувентус>Милан> Интер
Koji fudbaleri su po vama zasluzili epitet izdajice?