Fudbal vs. Sex

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Nina

Zlatna tastatura
Supermoderator
Poruka
388.720
Pocelo je svetsko prvenstvo u fudbalu.Mesec dana, vise puta dnevno i nocu,bice prenos utakmica na tv, za one koji nisu ili ne mogu da budu na licu mesta.Gledaju ga najvise muskarci ali ima i zena koje prate fubal, pa pomislih, ima li uzrocno- posledicne veze izmedju fudbala i sexa.
Pomalo je izvikana cela ta prica ,nego:

Niste valjda nekad odbili sex zbog neke utakmice?

ili
Doziveli da budete odbijeni: kao vama se hoce a partner: ee izvini upravo mi pocinje utakmica, a i pivo mi je taman kako treba ?

Pocelo je svetsko prvenstvo u fudbalu.Mesec dana, vise puta dnevno i nocu,bice prenos utakmica na tv, za one koji nisu ili ne mogu da budu na licu mesta.Gledaju ga najvise muskarci ali ima i zena koje prate fubal, pa pomislih, ima li uzrocno- posledicne veze izmedju fudbala i sexa.

ili
Doziveli da budete odbijeni: kao vama se hoce a partner: ee izvini upravo mi pocinje utakmica, a i pivo mi je taman kako treba ?
fudbal me ne interesuje...nikad u životu nisam pratio fudbal...kao klinac sam pratio boks onaj klasičan i ski skokove...al kratko vreme
uvek seks ispred bilo kojeg sporta...al nema ga baš često

Tata, doći će dečko po mene, idemo u bioskop.

-KAKAV DEČKO, JOoJ JOŠ U BIOSKOP, U MRAK, čekaj, a utakmica?

On ne gleda fudbal.

-Uh, idi bre u ***** materinu, idite ćero slobodno, jel ti trebaju pare neke?

:lol:

:rotf:

podseti me na Duska Radovica i njegov aforizam

Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.

Poslednja izmena:
Kod mene se ne prati fudbal, moj dragi voli košarku, a to je uglavnom nešto kasno noću, pa nema problema.... Mislim, pogleda i fudbal nekad, al nije zavistan od njega... :aha2:

...neobični odgovori... :think:

izgleda da forumaši sa krstarice ne prate fudbal :tajna::tajna::tajna:

Kod nas je razvijena teška ovisnost, stvari izgledaju otprilike ovako

IMG_0873.JPG

:dosadno::dosadno::dosadno:

ili

Samo tri tekme dnevno osim u subotu kada ima 4...i to u prvom krugu samo,posle se smanjuje...ima dovoljno lufta pre,posle i između za sexić :mrgreen:

Bez panike :rotf:

Prosto me je sramota, ali ja verujem da nikad ni jednu utakmicu nisam odgledao..
Mozda nekad neki deo, i to je sve.
Pitam se kakav sam ja to muskarac kad me fudbal apsolutno ne interesuje.
Cak nisam ni znao da im pocinje prvenstvo.
A svuda po forumu kenjjam kako je moj komsija Živko vanzemaljac:malav:

pa iskrena da budem, sada baš i nemam puno toga da kažem.. :sad2: tako da bih možda mogla da počnem da gledam fudbal kad već nemam šta pametnije da radim.. :lol:

:hahaha:
Mozda je pecanje resenje)))

Znas onaj vic (o muskarcima je doduse)
Dodju dvojica na pecanje,jedan kaze danas ce da radi saran...
I stvarno samo sarana pecaju ceo dan..
Sledeci put:danas ce da radi stuka...I opet samo stuka.
Pita ga drugi,kako bre znas??
PA vidis,kad s eujutru probudim ako mi dj@ka stoji na levoj strani,to je saran,ako je desno onda stuka...
A sta se desava ako ti se digne?
E brate,onaj kome se dize ne ide na pecanje)))

ili
Vise volim SP nego seks, cesce to imam [emoji38]

E sad, ne gledam sve utakmice jer me to ne zanima u tolikoj meri vec samo one koje su mi zanimljive.
Da imam devojku ili zenu verovatno bi nasli neko resenje da oboje budemo zadovoljni :)

Послато са E7s уз помоћ Тапатока

:hahaha:
Mozda je pecanje resenje)))

Znas onaj vic (o muskarcima je doduse)
Dodju dvojica na pecanje,jedan kaze danas ce da radi saran...
I stvarno samo sarana pecaju ceo dan..
Sledeci put:danas ce da radi stuka...I opet samo stuka.
Pita ga drugi,kako bre znas??
PA vidis,kad s eujutru probudim ako mi dj@ka stoji na levoj strani,to je saran,ako je desno onda stuka...
A sta se desava ako ti se digne?
E brate,onaj kome se dize ne ide na pecanje)))

:lol:

Back