Fudbal vs. Sex

zasto pricamo o fudbalu? :confused:

Ti izgleda nisi dobila novi tajni sifrarnik.
Posto stvari na Temi Sex medju Forumasima' nisu isle dobro, smisljen je tajni kod 'Fudbal' (Zefirra je glavni spijun, ali bice zrtvovana u trecem serijalu)

Tako, u zavisnosti od sklopa recenica, bice stvoreni parovi 'za finale'.

Divlja, Gazda i Blondi (koja se zato i vratila) vec prave pakleni plan zavrsnice...

Pazite se... bice gusto, nahebali smo...

...није ми толико спорт битан у смислу гледања...да бих пропустио неки добар секс...али зато...нема шансе да бих пропустио да играм баскетицу сваке суботе у зимској сезони (лети могу стално, па је друга прича) због мало сексања. Понекад сањам тај баскет...:)

...добро..има ту изузетака...нпр кад је долазио Бајерн сад...е томе сам се баш радовао...ту бих ескивирао секс...
...или нпр кад сам код девојке гледао како Звезда прима 2 комада у последња 2 минута и испада из Европе пре коју годину...ту сам се сморио...нисам могао да прцам сат времена...:lol:

...добро..има ту изузетака...нпр кад је долазио Бајерн сад...е томе сам се баш радовао...ту бих ескивирао секс...
...или нпр кад сам код девојке гледао како Звезда прима 2 комада у последња 2 минута и испада из Европе пре коју годину...ту сам се сморио...нисам могао да прцам сат времена...:lol:

to je zato sto navijas za pogresan tim:razz::razz::razz:

znaci, kad igra nas Partizan, moze i (ne znam sad koja glumica) da dodje, sanse su joj minimalne... da ne kazem 'nikakve'... pored kraljeva kakvi su... Moreira... Rukavina... Diara... Sikimic (on se povredi... steta)... ma ne zelim da cujem za nesto drugo... o Partizanu u kosarci... o Partizanu u vaterpolu... tek tu nema sta da se prica... jos kad se naljoskam u kafani... dok traje utakmica... pa ostanem do kasno... jel ste videli kako je crno-bela masinerija pregazila taj slabasni ofk? mislim... kao mancester junajted... jaki kao kuca... armatura dvanaestica....

eto... a onaj put ga tesim, a on mi zari noz u ledja... krrrrrk... ja bas mislim da Grobari deluju... tako... nekako... tajanstveno... hrabro... oni se ne plase od vampira, na prim... e, ozbiljno sad... na ovu temu... znaci, kad gledam horor film, posle mi je spavanje uzas... il' sto bi rek'o kum moj, na losem srpskom: "blagi uzas, covece"... i, kez... a ja ga uvek pitam: sta to pricas? kineski... i on mi posle kaze... ju ar an idiot... i nasmeje se.. ha haha...

Back