A ti mislis da kod nas cvetaju ruze sa Djurom Snajderom na celu?Isti taj izgovor mozemo i mi da upotrebimo kad ste vi bili dominantni,posto ste tada osvajali titule ne zato sto ste bili mnogo jaki,nego zato sto smo mi bili slabi(da te podsetima nasih asova Bajica,Becanovica,Gerasimovskog,Branka Savica...).Cim se Partizan malo pojacao,zadrzao kostur ekipe neku godinu i nasao normalnog trenera,vi ste poceli da pucate od nas...Vas najveci problem je sto vi nemate igru,jer sve svodi na neko bunarenje i pokusaja da se dobije na silu.Kad ste vi zadnji put imali neku "klasicnu desetku" u timu?Gledao sam skoro derbi iz 1994.godine u kupu.Tad je za vas igrao Rambo Petkovic i igrali ste bre fudbal k'o ljudi.Bilo je zadovoljstvo gledati takve derbije.Od kad ste pronasli onu zirafu Zigica i poceli da igrate na njega,vi ste skorz izgubili igru na sredini terena.I moze da vam dodje Murinjo licno,nista ne bi mogao da promeni.Zadnjeg dobrog vezistu,plejmejkera Burzanovica,vi ste prodali u Japan,jer nije uspeo da se uklopi u vas sistem bunarenja.I zato pucate zadnjih 10-ak godina sigurno