Fudbal pomera granice

• Začetnik teme Začetnik teme IONE
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

IONE

Zainteresovan član
Poruka
149
Mail koji je izazvao dosta polemika a mnoge naterao da se zamisle,pokrenute su teorije zavere,politicke korektnosti(ako to uopste postoji)...

Ovaj mail je poslat i Petrovicu(SOS) kada je gost bio Vucic,odgovora nije bilo(niti je pitanje bilo postavljeno u emisiji).

Gde je igran revans mec partizan-Anderleht?
Da li je partizanov "uspeh" praznik za oci ili hleba i igara za narod kada treba priznati KOSOVO?
Da li je fudbal(partizan u ligi sampiona a reprezentacija na svetskom) skretanje paznje sa stvarnih problema tj. sa busanja politicara u grudi i povika "Ne damo Kosovo" zarad licne promocije i sticanja jeftinih politickih poena?

Setite se sta je bilo pre samoproglasenja Kosova, od strane "onih" dole... Hapsenje Dzajica! Slucajnost?!?!
"Verovatno"...

A sta je za "njih" 15/20 miliona evra da daju Anderlehtu koji, realno, toliko ne bi zaradio da je ucestvovao u LS?!

Mail koji je izazvao dosta polemika a mnoge naterao da se zamisle,pokrenute su teorije zavere,politicke korektnosti(ako to uopste postoji)...

Ovaj mail je poslat i Petrovicu(SOS) kada je gost bio Vucic,odgovora nije bilo(niti je pitanje bilo postavljeno u emisiji).

Da li je partizanov "uspeh" praznik za oci ili hleba i igara za narod kada treba priznati KOSOVO?
Da li je fudbal(partizan u ligi sampiona a reprezentacija na svetskom) skretanje paznje sa stvarnih problema tj. sa busanja politicara u grudi i povika "Ne damo Kosovo" zarad licne promocije i sticanja jeftinih politickih poena?

Hm, tu bi bilo istine samo pod jednim uslovom - da cela Srbija navija za Partizan, vako ta teorija pada u vodu...

To be nema veze sa mozak...

Setite se sta je bilo pre samoproglasenja Kosova, od strane "onih" dole... Hapsenje Dzajica! Slucajnost?!?!
"Verovatno"...

A sta je za "njih" 15/20 miliona evra da daju Anderlehtu koji, realno, toliko ne bi zaradio da je ucestvovao u LS?!

a-da-ja-vas-pitam-nes-20566.jpg

Ako sam ja dobor razumeo temu, ovde je reč o ovome: albanska mafija je dala 10-15 miliona (evra? dolara? leka?) Anderlehtu da namerno izgubi utakmicu protiv Partizana zato što će onda Srbi lakše da podnesu rezoluciju. U ptrotivnom, da je Partizan izgubio, Srbi bi mogli onako nadrkani da odu na Kosovo i da im yebu kevu svima.

Hahahaahahaha, kakva teorija zavere. Ja ne mogu da verujem da neko jos uvek ne moze da prezali Patizanov plasman u ligu sampiona, pa na ovako jadan nacin pokusava da umanji njegov uspeh.

P.S. Mozda plate i Sahtjoru veceras :)

Ako sam ja dobor razumeo temu, ovde je reč o ovome: albanska mafija je dala 10-15 miliona (evra? dolara? leka?) Anderlehtu da namerno izgubi utakmicu protiv Partizana zato što će onda Srbi lakše da podnesu rezoluciju. U ptrotivnom, da je Partizan izgubio, Srbi bi mogli onako nadrkani da odu na Kosovo i da im yebu kevu svima.

Ne misli se na albansku mafiju, oni su sitna riba u ovoj prici...

Dovoljno je videti da je Partizan napisan malim pocetnim slovom i da je uspeh stavljen pod navodnike pa da se ove pomije od maila bace na smetliste istorije gde im je, realno, i mesto.

Ne misli se na albansku mafiju, oni su sitna riba u ovoj prici...

Apsolutno tacno!

QUOTE]Dovoljno je videti da je Partizan napisan malim pocetnim slovom i da je uspeh stavljen pod navodnike pa da se ove pomije od maila bace na smetliste istorije gde im je, realno, i mesto.[/QUOTE]

Ciganinin sam od rodjenja,imao sam lepo detinjstvo i naucen sam da postujem male klubove ;)

Paranoican jesam ali...
Citajte malo izmedju redova i nemojte gledati sve "crno-belo",da li je i "pobeda" turaka sportska ili ima neku pozadinu?

Apsolutno tacno!

QUOTE]Dovoljno je videti da je Partizan napisan malim pocetnim slovom i da je uspeh stavljen pod navodnike pa da se ove pomije od maila bace na smetliste istorije gde im je, realno, i mesto.

Ciganinin sam od rodjenja,imao sam lepo detinjstvo i naucen sam da postujem male klubove ;)

Paranoican jesam ali...
Citajte malo izmedju redova i nemojte gledati sve "crno-belo",da li je i "pobeda" turaka sportska ili ima neku pozadinu?[/QUOTE]

Opet paranoja. Citas li ti sta drugi pisu? Razmisljas li o ostalim mogucnostima? To sto tvrdis nema veze sa zdravim razumom. U ovoj drzavi ne navijaju svi za Partizan!

Paranoican jesam ali...
Citajte malo izmedju redova i nemojte gledati sve "crno-belo",da li je i "pobeda" turaka sportska ili ima neku pozadinu?

Opet paranoja. Citas li ti sta drugi pisu? Razmisljas li o ostalim mogucnostima? To sto tvrdis nema veze sa zdravim razumom. U ovoj drzavi ne navijaju svi za Partizan![/QUOTE]

Hvala Bogu da ne navijaju svi za Partizan!:mrgreen: Vec jedva nesto vise iznad 30%, ali to sad nije bitno! Sad ce nas predsednik da ide pa da navija, pa da se baca, pa ce novinari to da razglabaju, pa Djilas, pa ovo, pa ono... Ima tu gomila stvari.

Opet paranoja. Citas li ti sta drugi pisu? Razmisljas li o ostalim mogucnostima? To sto tvrdis nema veze sa zdravim razumom. U ovoj drzavi ne navijaju svi za Partizan!

Hvala Bogu da ne navijaju svi za Partizan!:mrgreen: Vec jedva nesto vise iznad 30%, ali to sad nije bitno! Sad ce nas predsednik da ide pa da navija, pa da se baca, pa ce novinari to da razglabaju, pa Djilas, pa ovo, pa ono... Ima tu gomila stvari.[/QUOTE]

Naravno da ima, ali teorije zavere!!??? Smesno. Kosovo je prodato mnogo godina ranije. Rezolucija potpisana kasnije, posla plasmana u LS. :mrgreen:

Izgleda da je ljubomornim zvezdasima koji 4 godine nisu videli neki Evropski tim (osim Partizana) zasmetalo ucesce Partizana u Ligi Sampiona pa su poceli sa izmisljenjem i bacanjem senke na zabelezeni istorijski uspeh.Da je tako kao sto pricate (a nije) zasto onda i Zvezdi nije placena ''karta'' za Ligu Evrope,tako bi vi kako kazete politicatri svim srbima skrenuli paznju na fudbal umesto na Kosovo...

Izgleda da je ljubomornim zvezdasima koji 4 godine nisu videli neki Evropski tim (osim Partizana) zasmetalo ucesce Partizana u Ligi Sampiona pa su poceli sa izmisljenjem i bacanjem senke na zabelezeni istorijski uspeh.Da je tako kao sto pricate (a nije) zasto onda i Zvezdi nije placena ''karta'' za Ligu Evrope,tako bi vi kako kazete politicatri svim srbima skrenuli paznju na fudbal umesto na Kosovo...

Sreli se po jedan navijac Reala, Mancester Junajteda i patlidzana... I pricaju o Ligi sampiona. Kaze navijac Reala "Moj klub je najvise puta osvajao LS, zaista je sjajan osecaj kad se osvoji LS. Kad je Real poslednji put osvojioo LS, u Madridu je bila prava ludnica, euforija, ljudi po ulicama, igrace prolaze gradom u otvorenom autobusu... Stvarno je extra osecaj! ", kaze navijac Mancester Junajteda " Znam brate, i moj klub je osvajao LS! I kod nas je bila ludnica, Fergi, Gigs, Skols..." A kaze glodar "Ma znam i ja, pricali mi navijaci Crvene zvezde"!!!

:hahaha::hahaha::hahaha:

A vezano za to tvoje pitanje zasto i za Zvezdu nije placeno da bude i LE. Zato sto te nije spektakularno, koliko LS! Zvezda je igrala LE (koji se tada zvao Liga UEFA) u sezoni 2005/06 i 2007/08. A i Partizan je igrao cini mi se tri puta... I iz tih devet utakmica sakupio je 1 bod!:hahaha:

Poslednja izmena:

Seti se kako je priveden Dzajic!

Nekome je istorijski uspeh ucesce a neko je "klempi" vec zavrtao usi ;)
Ovako se mozemo peckati do juce(sto i jeste jedna od cari navijanja i zdravog rivaliteta) ali zapitajte se da li je "zamazivanje ociju" nasa nacionalna disciplina,da li su ******,akcije,sajmovi zaposljavanja,zastitari zivotinja i ljubitelji drveca,Dzajic...samo paravan?

P.S.Da li marioneta shvata ulogu konca?

Hm, moze a moze i onaj Zvezdin uspeh takodje.... tad smo bili u vecim gownima nego sad.... da li je i to bilo namesteno, placeno... itd.???

Ne moze!;) Zbog vise stvari!!!
1. Tad je u sklopu te drzave bila i hrvatska, Slovenija, Bosna i Hercegovina, Makedonija, Crna Gora, tako da to uopste nije imalo taj efekat! (Istina je da je i u staroj Jugoslaviji bilo najvise navijaca Crvene zvezde!)
2. Da su hteli to da urade, mislis da ne bi pre progurali neki hrvatski tim, nego srpski??????
3. Zvezda je tada imala strasne igrace koji su prodali za po desetak miliona maraka!!! (Sto je bilo presudno uz podrsku navijaca - realno!!!)

By the way, pre utakmice su dosli predstavnici Olimpika iz Marseja u hotel Moskvu i nudili Diki Stojanovicu (tadasnjem golmanu) cini mi se milion maraka, da proda utakmicu - sto je nas kapiten kategoricno odbio!

Back