Fudbal, chat i jos ponesto :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
GRIZZLY
Idi u tri lepe sargarepe, padoh sa stolice kad se onaj zvuk pojavio.... C,c,c... :lol:

@Zagic

Ako imas neke primedbe na nas rad ti se zali adminu.
A da si malo duze ovde, znao bi da su nasi itekako bili kaznjavani za vredjanje na nacionalnoj osnovi. Ne od Kimija vec od mene. To znaci, da uopste ne bih imala problem da ih sada kaznim da imam zasto.
Cak sam se i cudila kako su ti neki tako smireno odreagovali, uopste nisam to ocekivala od njih (prepoznace se :mrgreen: ) ali su me prijatno iznenadili... :)

Ja nigde ovde ne vidim psovanje tj. ono sto sam videla sam opomenula i kaznila.

Ovde bar ne banujemo ako se napise Zivela hrvatska ili bilo koja druga zemlja.

pa verovatno su vec navikli na provokatore koji dodju na dan-dva bocnu pa odu...
realno nema nista od prepucavanja preko neta, ali me je mnogo iznerviralo kad je baja napisao da su delije izazvale incident na maksimiru??!!?!?!?!?
alo pa neko ko se rodio pre par godina zna sta je tamo bilo i zbog cega se sve ono desilo...ko zna mozda ovaj decko stvarno tako misli propaganda u lijepoj njihovoj je uzasna tamo nema druge strane samo sto ti (onda tudjman sada mesic) kazu tako je!

******,jesi ti glup ili koji k.... ,jasno se vidi da ste vi poceli provocirati i kidati stolice i da ste prvi poceli neda m ise vise raspravljati,ako si tako glup pa ne kuzis,onda to zadrzi za sebe,pogledaj taj video jos 2 puta mozda ces skuziti tko je oprvi poceo...

....i mi iskompleksirani vama??? a imamo od vas ista vidjeti i nauciti ono stvarno....
Evo pogledaj samo atmosferu oko reprezentacija (nogometna,vaterpolska,rukometna,kosarkaska) pa ti igraci bi za Hrvastku i jedan za drugoga zivot dali....a vasi ne bih bas rekao...
Sto se tice navijanja oko reprezentacije,miljama smo ispred vas,evo sada na prvenstvu u rukometu je navijanje je tako urnebesno da takvo nesto ne mogu napraviti da se delije i grobari sa svim srbima udruze,u tom ste u tom nacionalnom naboju kilometrima ispod nas...

cekaj sad sam se setio alo bre o kojim ti atmosferama pricas?!i o kojim navijacima pricas????
ne znam koliko godina imas, ali ja se vrlo dobro secam tudjmanovih pokusaja da dinamo nazove kroacija i kada su ti tvoji navijaci (koji su "ludi") protestvovali on je napravio neku vrstu mitinga i znas kojom recenicom je smirio te "horde" navijaca??
citiram "hocete da se zovete dinamo?jel znate da ima i dinamo u pancevu?hocete li ponovo bratstvo i jednistvo sa njima?"
a onda cela horda tih vajnih huligana NNNNNEEEEEEEEE
axaxaxaxaxaxaax to mi je nesto najsmesnije sto sam gledao a ima veze sa navijacima...

cekaj sad sam se setio alo bre o kojim ti atmosferama pricas?!i o kojim navijacima pricas????
ne znam koliko godina imas, ali ja se vrlo dobro secam tudjmanovih pokusaja da dinamo nazove kroacija i kada su ti tvoji navijaci (koji su "ludi") protestvovali on je napravio neku vrstu mitinga i znas kojom recenicom je smirio te "horde" navijaca??
citiram "hocete da se zovete dinamo?jel znate da ima i dinamo u pancevu?hocete li ponovo bratstvo i jednistvo sa njima?"
a onda cela horda tih vajnih huligana NNNNNEEEEEEEEE
axaxaxaxaxaxaax to mi je nesto najsmesnije sto sam gledao a ima veze sa navijacima...
Još uvek ima Dinamo u Češkim Budjejovicama, Moskvi, Drezdenu...! Jer ni sa ovim poslednjim neće bratstvo i jedinstvo? z:D z:D z:D

pa verovatno su vec navikli na provokatore koji dodju na dan-dva bocnu pa odu...
realno nema nista od prepucavanja preko neta, ali me je mnogo iznerviralo kad je baja napisao da su delije izazvale incident na maksimiru??!!?!?!?!?
alo pa neko ko se rodio pre par godina zna sta je tamo bilo i zbog cega se sve ono desilo...ko zna mozda ovaj decko stvarno tako misli propaganda u lijepoj njihovoj je uzasna tamo nema druge strane samo sto ti (onda tudjman sada mesic) kazu tako je!
Rizikujem da ispadnem glupa, ali pitacu svakako...Sta se tamo desilo?:zstidljivko:

GRIZZLY
Idi u tri lepe sargarepe, padoh sa stolice kad se onaj zvuk pojavio.... C,c,c... :lol:

@Zagic

Ako imas neke primedbe na nas rad ti se zali adminu.
A da si malo duze ovde, znao bi da su nasi itekako bili kaznjavani za vredjanje na nacionalnoj osnovi. Ne od Kimija vec od mene. To znaci, da uopste ne bih imala problem da ih sada kaznim da imam zasto.
Cak sam se i cudila kako su ti neki tako smireno odreagovali, uopste nisam to ocekivala od njih (prepoznace se :mrgreen: ) ali su me prijatno iznenadili... :)

Ja nigde ovde ne vidim psovanje tj. ono sto sam videla sam opomenula i kaznila.

Ovde bar ne banujemo ako se napise Zivela hrvatska ili bilo koja druga zemlja.

That's meee, that's meeee z:mrgreen: z:mrgreen: z:mrgreen:

ili ne ...
hmmm :roll: :D

Još uvek ima Dinamo u Češkim Budjejovicama, Moskvi, Drezdenu...! Jer ni sa ovim poslednjim neće bratstvo i jedinstvo? z:D z:D z:D

Dobro, razumes, Budjejajcima ...
Budjanovcima ...

Prvo dodješ na probu. Onda dve godine igraš za džabe i radiš. Kad završi probni rad idemo na pregovore koji traju godinu dana. Onda predlažemo tekst ugovora i ..........................ima toga još mnogo do potpisa. z:cry:

Zavrsices kao ilic, 2 godine proba, godinu pregovori, njemu je bilo 2, glasalo se za font ugovora jos godinu, i boju slova, odnosno kombinaciju zuto zeleno, ili sucmurasto - boja vnoGo, kasnije, je bio povredjen, pa ulazio u formu 3 godine (*** nije smeo da se povredi) i onda kad je krenuo, dosla mu penzija .... z:cry: z:cry: z:cry:

Prepreka je UEFA. Troškovi su zaista veliki a bespotrebni. Medjutim, moram da se raspitam kako ide sa amaterizmom u tom slučaju inostranog prelaska. Čujemo se još pa na leto, ako Bog da da se sve stabilizuje da dodješ na gostovanje.z:)

nemoj se opterecivati tim, hvala u svakom slucaju..
cucete vi jos za mene, ako nista bar cu prebijem sudiju na tekmi-bicu u zurnalu sigurno :D

Sedim ja tako i dosadno mi,i reko u sebi ajd da nadjem neki Hrvatski forum i da napisem Zivela Srbija,nadjem ti ja i napisem to kad prcccc samo me odjedanput izbaci i banovan sam na mesec dana ,nemogu da verujem koje p*icke,kako su iskompleksirani,DA NIJE SMESNO BILO BI ZALOSNOz:mrgreen:

Da nije steva bio bi nesa z:)

@Peca
he he he videces ti kad ti ja budem roknula ban ...
To ce biti onog dana, kad teri bude otisao iz tjelzija ...

z:hi:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back