Fudbal, chat i jos ponesto :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jes bre... Ja danas ko drogirana... :lol: Dole...Ijaooo...Ne valja kad ljudi idu na fax... :lol:

Idem svakog leta. :)
Jel ti stan kod Vojvodjanske Banke? Prekoputa maxija? :)
Inace prolazila sam kroz Kulu, Vrbas ,Crvenku,Odzaci itd... :) Prelepo. :)

A jeli Ilicu.,sta je to, nekretnine na sve strane? :D

I kroz Kamenicu samo toga nisi ni svesna, a prosla si preko brda sa kog se vidi cela, bukvalno ;)

Stan u Apatinu je ženin.Nasledstvo od oca. Moj je u Kuli, takodje nasledjen od oca. Inače, nije kod Vojvodjanske Banke. To nije sred sreda Apatinskog centra!z;)
Inače, imam i kuću na Dedinju. A to već neću bliže da objašnjavam da mi je mangupi sa fudbala ne obiju u mom otsustvu.z:(...............z:poz:
Pa skoro pa sred centra. :) Inace jel znas nekog iz Apatina? Mozda mi znas dedu, njega tamo svi znaju..Bas smo ga zezali da bi trebalo da ga stave na razglednicu.. :lol:

E da. A kod koga ideš?
Moja baka je odande (pola Madjarica, pola Nemica :) ) pa tamo imam njenog rodjenog brata - sto mi dodje deda, tetku,brata i sestru.
Imam i njenog brata od strica - sto mi ponovo dodje deda, strica i dva brata. :)

I kroz Kamenicu samo toga nisi ni svesna, a prosla si preko brda sa kog se vidi cela, bukvalno
Kad sledeci put budem isla, obraticu paznju. :)

Pa skoro pa sred centra. :) Inace jel znas nekog iz Apatina? Mozda mi znas dedu, njega tamo svi znaju..Bas smo ga zezali da bi trebalo da ga stave na razglednicu.. :lol:

Moja baka je odande (pola Madjarica, pola Nemica :) ) pa tamo imam njenog rodjenog brata - sto mi dodje deda, tetku,brata i sestru.
Imam i njenog brata od strica - sto mi ponovo dodje deda, strica i dva brata. :)

Kad sledeci put budem isla, obraticu paznju. :)
Kako mi je ovo promaklo a visim na Forumu danonoćno u poslednje vreme?z:cry:
Znam mnogo ljudi u Apatinu a o tome ćemo na PP z;)

Aha..Dogovoreno. :)
Mozemo da povedemo i neke kuce. :D
Ja sam ih povela. Ja sm njihov gazda, dreser i šef. Dobri su to tragači
119478-original-gt7mf.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back