Fudbal, chat i jos ponesto :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaah
U boju go.vno?! haaaahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha

Jao bre Ilicu, evo sad sam se upravo mnogo iznervirala, ako te zanima zasto pogledaj temu Celzi i procitaj moj poslednji odgovor,. Jao kako sam se iznervirala. IJAO! :besna:
Ali ti si uspeo da me nasmejes i evo i dalje se smejem. :cmok:

hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaah
U boju go.vno?! haaaahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha

Jao bre Ilicu, evo sad sam se upravo mnogo iznervirala, ako te zanima zasto pogledaj temu Celzi i procitaj moj poslednji odgovor,. Jao kako sam se iznervirala. IJAO! :besna:
Ali ti si uspeo da me nasmejes i evo i dalje se smejem. :cmok:
Pročitao!
Nisam pronašao ko je to rekao a ti idi pa mu post ofarbaj u gornju boju.z:lol:

najvaznije, je da mi je jedan deo ormana popunjen sa 8 kutija petardi, 2 sto 2 puta pucaju, 3 kutije trouglova, 5 bengalki (to ne znam cemu :roll:) i 20-ak vatrometa ...
jos drug doneo neke kutije polu-dinamitskih .... :D :D :D

a jao, komsa ispod dobio dete, tek mu sad doslo iz bolnice :mrgreen:
imace traume iz ranog detinjstva :D :D :D

Peco pazite da se ne upalite. :)
Vi ko da ste se spremali za boj na kosovo a ne za NG. :lol:

P.S

Ne znam gde je Ilic, ali ako se pojavi:
:veseljaci:

ILICU ZELIM TI SVE NAJLEPSE U NOVOJ GODINI! MNOGO ZDRAVLJA,LJUBAVI I SRECE I DA SE KUCKAMO JOS 100 GODINA!z:kiss:z:kiss:z:kiss:z:kiss:z:kiss:z:sp2:
Biosam sve vreme kraj kompa ali on se blokirao i nisam mogao da maknem.Pokusao sam sa telefona, kao onomad iz bolnice, ali nije islo. Sada je Stefan otisao negde na docek a ja sam ugrabio priliku da se docepam kucnog kompa. Onaj sa koga inace pisem je firmin.
Elem,
hvala ti na specijalnim zeljama za mene. Znam da te brine moje zdravlje (i mene) pa da je zbog toga ova cestitka iznimka, nikako dokaz da nisi ravnopravna u odnosu prema svima onima koji posecuju forum koji uredjujes.
Ako Bog da da se tvoje zelje meni upucene ispune u bar 20%, eto meni veselja za narednih 20 godina (ja toliko planirao z:() da se kuckamo a i da me, kao sto smo se dogovorili, svi posetite. Ti da budes sofer a da za sobom jos povuces i prikolicu punu ovdasnjih forumasa. Mogu i oni koji me imaju na ignore ili koji me ne vole, mozda ce biti sa njima veselije.z:dm5: z:dm5::grudvanje::grudvanje2:z:bv::sanke::bob:

Ovako smo mi slavili docek Nove Godine:
119273-original-hy3ox.jpg

Sta svi gledate u ovog srednjeg? Ja sam onaj sasvim gore u levom uglu (plava kapa.Poslala mi Jeka)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back