Fudbal, chat i jos ponesto :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Ibrahimovic se stal nejlépe placeným hráčem světa + zvětšit fotografii

Zlatan Ibrahimovič se raduje ze vstřeleného gólu

(Foto: AFP) Pošli e-mailemVerze pro tiskDiskuse
MILÁN 25. října 2008 | 17:20
Švédský fotbalista Zlatan Ibrahimovic prodloužil kontrakt s Interem Milán a stal se nejlépe placeným hráčem světa. Podle informací, které dnes přinesl švédský deník Aftonbladet, má sedmadvacetiletý útočník zůstat v Miláně až do roku 2013.

Poslednja izmena:
Moj predlog za Cement je sledeci-Da kupi direktor kluba nove stolice za stadion,novu travu.A za trenera moj predlog je sledeci-Da pozove jos petoricu naravno novih igraca.A jos nesto za Klub da kazem neka se malo potrude tj da navijacima Cementa organizuje prevoz na gostovanja + ajde da kazem pice + nove majice[ali prave navijacke majice].Jer su navijaci Cememta sve to zasluzili.

Moj predlog za Cement je sledeci-Da kupi direktor kluba nove stolice za stadion,novu travu.A za trenera moj predlog je sledeci-Da pozove jos petoricu naravno novih igraca.A jos nesto za Klub da kazem neka se malo potrude tj da navijacima Cementa organizuje prevoz na gostovanja + ajde da kazem pice + nove majice[ali prave navijacke majice].Jer su navijaci Cememta sve to zasluzili.

a cime su to zasluzili?

Zato sto su mi vise dok.urcili svi redom! :mad:

Kad cestitas lepo - ne valja.
Kad ne cestitas - onda ti krivo.

Sta koj k.urac vise? :mad:

Kad ostali klubovi gube svi cute kao pi.cke nece nista da komentarisu, samo kad Celzi izgubi onda je nacionalni praznik.

Kao sto rekoh vec: "Samo se sladite sitne duse" :mad:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back