New Age
Domaćin
- Poruka
- 3.218
Ciganska istinaZavršava se tako što se biciklo sastavi, naš se vojnik dočekuje na noge i klanja publici.

Ciganska istina![]()

Ma ti si naš najbrži borac. Moram to javno da kažem!ilke brate nemoj mene molim te![]()

ajde objasni te mi sta to znaci ^ciganska istina^???![]()
Pa s'obzirom da ste najjaca grupa u Evropi mislite da je sve kako vi kazete, i uvek vi izadjete kao pobednici...
Od vasih "istina" samo grobarske su gore![]()
Pa s'obzirom da ste najjaca grupa u Evropi mislite da je sve kako vi kazete, i uvek vi izadjete kao pobednici...
Od vasih "istina" samo grobarske su gore![]()

Ja ću da ga ubijem. Sad ću da naduvam balon pa da ga probušim!Peco, sredjeno je ono.
Crkoh ko crnac, ubicu te...![]()

Ja ću da ga ubijem. Sad ću da naduvam balon pa da ga probušim!
![]()

TI bre nisi normalan

Vidiš da svi crveno - beli skaču. Neskaču vaši!KO NEEE SKAAACE TAJ JE CIGAAAN OoOOoOoOooO
![]()
Generale, pustili ti vojnika iz pritvora a on otiš´o u saobraćajnu policiju!
![]()
Vidiš da svi crveno - beli skaču. Neskaču vaši!

Slika je OK. Znači tvoj vojnik polaže vozački ispit?General [email:Dus@n;8583224]![]()
Ma jok covek kulira u kolima
Stigo ti je 3/10 proveri
PRIZNAJ DA JE FOTKA LUDAAA

Joj Jeko, a ko bi se onda ovako šalio po forumu?Ilicu jel si razmislio o onoj ponudi???
Pristani, pristani, pristani![]()

Pa ne moras da se menjas..Joj Jeko, a ko bi se onda ovako šalio po forumu?![]()

Slika je OK. Znači tvoj vojnik polaže vozački ispit?![]()

Ma jok bre!!! Imam neku ponudu za pripremu jednog koncerta ovde u Češkoj a ja se malo nećkam.O Ilke buduci mod,suska se aaa?![]()
Ja taj posao sigurno ne bih tako objektivno odradjivao kao oni. A i mator sam bre (iako stalno noću visim ovde) 
Kad bih ja ovde bio mod i ono malo starih Grobara više ne bi ovde svraćalo. Nema potrebe za takvim zahvatima. Inače, ne radi se o tome uopšte.NE ODBIJAJ!!!