Fudbal, Česi, Karadžić i Mladić

• Začetnik teme Začetnik teme kojen
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ziveo Ratko Mladic! Nek crknu dusmani!

Bosnia%20--%20Mladic,%20Ratko%20(Serb%20General).jpg

ХЕРЦ:
Mene samo zanima da li je ovaj Kojen ustasa stajao na tribinama u Livornu medju ustaskim navijacima koji su od tela napravili kukasti krst.

Ej zamisli, ustasa komentarise klicanje Rashi i Ratku na oprostajnoj utakmici u jednoj selendri, a ovamo ih ceo svet gleda kako prave kukaste "krizeve" na utakmici sa svetskim prvacima, hahahaha jaoooooo nesreco mamina pa sto te nije abortirala kad je mogla.

Ovo nije vredjanje kad ih zovem ustasama, vec cinjenica za ljude hrvatske nacionalnosti koji se ponose kukastim "krizem".

Je li Kojen ustaso? Ajde zapevaj na uvce onu vam izvornu narodnu pesmu "Danke Deutschland" :)

Napushis mi se qite......... :D :D :D
Od vas , seljacina bosanskih ,i ne moze da se ocekuje da razumete blo sta, yebo vas i ratko i rasa................ :D :D :D

I traktor koji vas je doneo.........

Jerry Ropero:
Tacno tako. Ovim domacim Sorosevcima i ustasama poput ovog Kojena ne smeta sto je Naser Oric docekan kao heroj od strane 10.000 ljudi u Sarajevu, ne smeta im sto je Gotovina heroj za sve Hrvate samo im smetaju Radovan i Ratko koji su ustali u odbranu srpskog naroda i da sprece ustase i balije da nad nasim jadnim srpskim narodom sprovedu drugi genocid u jednom veku.

Nego sta od ljudi ciji su politicki reprezenti ***** Zarko Korac i narkoman Ceda Jovanovic i mozes drugo da ocekujes.

Ma ratko i radovan su pichketine, najobicnije, babe, pobegulje.......kao i vi sto ih obozavate...

ХЕРЦ:
Mene samo zanima da li je ovaj Kojen ustasa stajao na tribinama u Livornu medju ustaskim navijacima koji su od tela napravili kukasti krst.

Ej zamisli, ustasa komentarise klicanje Rashi i Ratku na oprostajnoj utakmici u jednoj selendri, a ovamo ih ceo svet gleda kako prave kukaste "krizeve" na utakmici sa svetskim prvacima, hahahaha jaoooooo nesreco mamina pa sto te nije abortirala kad je mogla.

Ovo nije vredjanje kad ih zovem ustasama, vec cinjenica za ljude hrvatske nacionalnosti koji se ponose kukastim "krizem".

Je li Kojen ustaso? Ajde zapevaj na uvce onu vam izvornu narodnu pesmu "Danke Deutschland" :)

Ахахахахааааааааааааа.... е па Којен сада си баш добио по лабрњи....хајде нам мало запевај Данке Дојчланд.........ахахахаааааааааа....

eremita:
Ахахахахааааааааааааа.... е па Којен сада си баш добио по лабрњи....хајде нам мало запевај Данке Дојчланд.........ахахахаааааааааа....

Tebi je lepo rekao Ples..............ti si decko , dijabola, 100 na sat.............

Cim vidis da se neki jadnik ko ti, nakacio kad me nema na forumu, da sere protiv mene, ti ko pravi debil, sav srecan samo tapses rucicama.......... :D :D :D :D :D

Koja si ti mamina i tatina stamota........ccc.........cujem da te kriju kuci od komsiluka, pa su ti zato i kupili komp......brooka ziva, ko da si ti kriv , sto si se takav rodio

Korner zastavica:
Koliko je jedano ovo kada te neko naziva ustasom ili turcinom,samo zato sto nisi za milosevicevog partizanskog generala Rala i druga clana partije Rashu.
Bas ono radiklaski bez ikakve veze i van svakog argumenta.
I onda eremita tapse lukicama...BLavo...

:lol: :lol:
Pa Ratko Mladic je tipican komunjarski oficir koji je 91. u Kninu skidao kokarde srpskim ratnicima sa sapki i to je OK coveku je sve sto je imao u zivotu dala partija i on je nastavio svoj put sa ubijanjem "drugih" ovog puta muslimana al dobro bar je imao razloga a Raso je ipak tezi slucaj psiholog sa Durmitora i takodje dousnik UDBE je daleko dogurao zahvaljujuci vezamau vrhu SDBa a bio je poznat u Sarajevu sto je osudjen za finansijske malverzacije i pljacku drzave 86..Pored toga upamcen kao lekar fk Zeleznicar gde je uveo revolucionarne mtode u lecenje pacijenata.

Svaki ustasa jeste hrvat ali nije svaki hrvat ustasa. Sto se tice turaka, pa to su ljudi sa istorijom i kulturom, dok ove "nase" islamske indijance je sramota zvati turcima, zato ih zovemo poturice, a ako nekom nije jasno citajte Mesu Selimovica on vam/im je sve rekao.

Sto se tice Kojena, on je kao prvo g0vn0 koje glumi mangupa na kompu, jer svoje stavove nesme izneti u drustvu ili na ulici jer bi se kotrljao u kolicima na slancicu :)

Meni samo nije jasno sto se svi ovi slepci skupljaju na srpskim sajtovima kad nemaju veze sa srbima, mora da ih vuku koreni.

Back