ccccc... Vec sam pisao... Nije problem... da se kaze nesto i da bude korisno...
@tab503
pa majka mu stara, bar ti ne treba da nasjedas na tako jevtine stvari, ti vidim da imas znanja i da ga iskreno i rado pruzas drugima, i naravno nije lose da se pomogne i pokaze nekome, ali ova tema je moram priznati beskorisna... (ovo je moje misljenje)..
Sad mladog gospodina Bancija niko ne kritikuje sto ga ne voli ili sto se nekom ne svidja ali ako mladi gospodin ima nesto NOVO da predoci i onim koji imaju dosta znanja ili malo znanja u redu, ali mladi gospodin nam postavlja stvari koje na neki nacin gotovo svi znamo, cak sta vise i nesto sto je manje vise ili potrebno ili nepotrebno..
Daleko od toga da ga ja ili neko drugi napada ili da ima nesto protiv njega ali zar stvarno ne vidi da mora da se ide malo u korak sa vremenom i da nam kaze nesto sto ne znamo..
Dakle, kada vidim da je Banci ili bilo koji drugi stavio nesto neobicno ili novo ili nepoznato ja PRVI podrzavam takve stvari, ali zatrpavanje foruma necim sto je opste poznato je po meni nepotrebno..
AKo ja grijesim, sto je normalno moguce, ja se ODMAH izvinjavam i Banciju i tab503 a i svim ostalim koji misle drugacije...
Pored svega, zelim da forum bude kvalitetan na neki nacin a ovako cini mi se mrka kapa...
Ajd, u zdravlje..