prsho
Veoma poznat
- Poruka
- 14.151
Srecan u nesreci produzilo mi bolovanje na osnovu toga za Jos mjesec a poslje krenem radit pa odma slomim nos I opet bolovanje mjesecJebemò mu maiku svi mu skupa pa kako rebro da slomi otac ga jeɓo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Srecan u nesreci produzilo mi bolovanje na osnovu toga za Jos mjesec a poslje krenem radit pa odma slomim nos I opet bolovanje mjesecJebemò mu maiku svi mu skupa pa kako rebro da slomi otac ga jeɓo
Pa kako to sunce mu jepem ?Srecan u nesreci produzilo mi bolovanje na osnovu toga za Jos mjesec a poslje krenem radit pa odma slomim nos I opet bolovanje mjesec
A sto znam poteralo me izgleda maler sa zdravlje al mi bilo krenulo u ljubavPa kako to sunce mu jepem ?
Ih jeɓeš zdravlje ako ima ljubavi..ustvari ipak je dobro i zdravlje i sex al i nije tako strasno nos ne boli tolikoA sto znam poteralo me izgleda maler sa zdravlje al mi bilo krenulo u ljubav
Ma rebro je boljelo ko djavo a ta cura navalila na hop sve Sam zvijezde video njoj smesnoIh jeɓeš zdravlje ako ima ljubavi..ustvari ipak je dobro i zdravlje i sex al i nije tako strasno nos ne boli toliko
Kad prizdraviš vratiš joj sa kamatomMa rebro je boljelo ko djavo a ta cura navalila na hop sve Sam zvijezde video njoj smesno
Ma nemam vise pardona za ono boli me stomak glavaKad prizdraviš vratiš joj sa kamatom
Laže fulja to za glavu samo ti navali nema koja nedaAko Sam ja mogo sa slomljeno rebro mozes I ti bogme sa te umisljene glavobolje
Ma nisam vise s njom al i sve ove druge se isto fejkujuLaže fulja to za glavu samo ti navali nema koja neda
Ma no što, oca im ĵebem..samo čvrstoMa nisam vise s njom al i sve ove druge se isto fejkuju
iIdi na ljis otvori temu o gejovima i ocovimaMa no što, oca im ĵebem..samo čvrsto
Nego, idem nešto da izijem
Ajde ti pa ću ja doćiiIdi na ljis otvori temu o gejovima i ocovima
Trenutno kafašta se pije danas? Subota je...![]()
![]()
Neka neiebem ja ocove to si ti neispravanAjde ti pa ću ja doći
Neki vitaminišta se pije danas? Subota je...![]()
![]()
Poštujem, ja evo na posao, pus pauza, jel se zaliva nesto veceras ili?Trenutno kafa
Kako tako da mi kažeš lebac mu ĵebemNeka neiebem ja ocove to si ti neispravan
Od ječma ili?Neki vitamini
Neke hemikalijeOd ječma ili?
Jer ima na ljisu deo za vas koji volite da iebete lebove i ostale neljude to nije baš ispravnoKako tako da mi kažeš lebac mu ĵebem![]()
Čeka me svetli KozelOd ječma ili?
Dobar izbor.Čeka me svetli Kozel
Fuj češko pivoČeka me svetli Kozel