- Poruka
- 50.249
U guscuOvo je novi koncept...Ovde sve može i slike lične, i slke nečega što vam se sviđa, i muzika, takođe sve teme su dozvoljene...sad gledam još gde da stavim ringišpil![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U guscuOvo je novi koncept...Ovde sve može i slike lične, i slke nečega što vam se sviđa, i muzika, takođe sve teme su dozvoljene...sad gledam još gde da stavim ringišpil![]()
Idi u Spamerski, pa listajAl nema u jednoj kafani
učiteljice nauči me kako da forumasim![]()
Treba mu krila polomit'U guscu
Lična, mundial stylePa naravno
Mogu i tuđe al napišeš da nije tvoja
Nema tamo šta bih ja hteo da provežbamIdi u Spamerski, pa listaj![]()
E sta se kacilo na spamerskom ovo ovde ko udzbenik za osnovnu skoluIdi u Spamerski, pa listaj![]()
Lijepa koljenaLična, mundial style
Pogledajte prilog 1674137
Pa kačite jeɓo vas patak.E sta se kacilo na spamerskom ovo ovde ko udzbenik za osnovnu skolu![]()
Ovakvi su samo viriliE sta se kacilo na spamerskom ovo ovde ko udzbenik za osnovnu skolu![]()
Đesi BekameLična, mundial style
Pogledajte prilog 1674137
Kako ti ne kontaš da neko ne želi da se kači?Pa kačite jeɓo vas patak.
Ajde jednu svoju i nešto po želji drugo
Nisam doktor al mogu da provirim <3Ovakvi su samo viriliovi poput ovog sjevera šta li već
![]()
Ma ekipa je bila zestoka.Ovakvi su samo viriliovi poput ovog sjevera šta li već
![]()
De mani meni tih vrtićkih fora, očiju ti.Nisam doktor al mogu da provirim <3
Pa dobro..to je početna ljubaznost sa moje straneKako ti ne kontaš da neko ne želi da se kači?
Ne budi dosadan, ne navaljuj.
Ja bih crkla od sreće kad bi se to desilo!Ma ekipa je bila zestoka.
Kad se setim nase Sreki
Pih kako bi voleo da se vrati
Moja slika na ovaj forum može biti samo u obliku čitulje, zahvaljujući bolesnicima, a ti se kači, imaš mjesto za to.Pa dobro..to je početna ljubaznost sa moje strane![]()
Malo da ti odvratim pažnju, da se opustiš, i potceniš vukaDe mani meni tih vrtićkih fora, očiju ti.
Malo da ti odvratim pažnju, da se opustiš, i podceniš vuka![]()
I PP je sasvim okej.Moja slika na ovaj forum može biti samo u obliku čitulje, zahvaljujući bolesnicima, a ti se kači, imaš mjesto za to.
Uf za pola sata dva tri puta roll eyes
Đe ćeš bez mene!!Zezajte se, neka je sa srecom kafana. Imam par gde sam pa da ne avetinjam previse.
Pozzz
na sarmeĐe ćeš bez mene!!