- Poruka
- 17.475
Ne mogu da se sjetim je li bila tema.
Evo nekoliko prijedloga za @Manastirka

Samo na farbanje mislim, to si pitala.
Evo nekoliko prijedloga za @Manastirka

Samo na farbanje mislim, to si pitala.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

te boje su za mlademoze i ovo..bas je sexy
![]()

Manastirka je mlada, bar iz moje perspektive.te boje su za mlade
zato sto idu samo uz blistav mladalacki ten
cim imas koju godinicu vise, izgledas ko ciganka
ako nisam politicki korektna menjajte mi post![]()

Manastirka je mlada, bar iz moje perspektive.
ti si moja i najlepsaA kad sam ja bila Buba Miranović ništa mi nisi rekla![]()

Svako sebi nadje šta ga zanima. Daj ti neku seksiju temu vidiš da smo bezidejne.baš je seksi da se na ženama otvara sedamnesta tema o frizurama
totalno seksi
kao da žene nemaju o čemu drugom da pričaju nego o šiškama...
Paonojes, ali ovde je jedna od najaktivnijih tema ovih dana, osim Sta trenutno radis je Sta trenutno pijes...baš je seksi da se na ženama otvara sedamnesta tema o frizurama
totalno seksi
kao da žene nemaju o čemu drugom da pričaju nego o šiškama...
To i mene zanima.Elem kad smo kod toga, hocu da menjam boju u svetlije.
Kojuu nijansu smedje, a da nije previse svetla...ni crvena
Da probaš prosvetliti kosu sa pramenovima u konjak boji?Elem kad smo kod toga, hocu da menjam boju u svetlije.
Kojuu nijansu smedje, a da nije previse svetla...ni crvena
Imam,...samo puta dva!nema 20 godinica svakako![]()
Plasim se da ne izgledam kao ciganka koja se dugo nije farbalaDa probaš prosvetliti kosu sa pramenovima u konjak boji?
Možda bi tebi lepo stojali,...pramenovi da idu negde od sredine kose do krajeva, ne od temena.Kao neka "ombre" varijanta.
Ti si izrazito crna žena, kao ja.Samo imaš malo svetliji ten od mene.
?Plasim se da ne izgledam kao ciganka koja se dugo nije farbala
Lepo je to, ali na drugome, cini mi se
Kupiš dve nijanse svetliju boju od farbe koju inače koristiš i to je to.Trebalo da ti bude malo svetlija boja.Plasim se da ne izgledam kao ciganka koja se dugo nije farbala
Lepo je to, ali na drugome, cini mi se
Pokusala sam to... izrastak se ofarba lepo, ima tu i sedih...ostatak kose nista. Ostane isto tamno.?
Kupiš dve nijanse svetliju boju od farbe koju inače koristiš i to je to.Trebalo da ti bude malo svetlija boja.
Verujem,...isti problem! Samo meni ne sedi toliko izrastak, već ostatak kose.Pokusala sam to... izrastak se ofarba lepo, ima tu i sedih...ostatak kose nista. Ostane isto tamno.
Probacu kod frizera, ali i dalje ne znam koju nijansu
To je neka satensko- čokoladno braon varijanta.Vuče na žuti preliv, bolje i to nego one kestenjaste varijante.
Pa da... kesten previse vuce na crveno... nemam ja ten za to. A ni obrveVerujem,...isti problem! Samo meni ne sedi toliko izrastak, već ostatak kose.
Kosa mi dođe siva, kad nije farbana.
To je neka satensko- čokoladno braon varijanta.Vuče na žuti preliv, bolje i to nego one kestenjaste varijante.
To stoji svetlo smeđim ženama, sa svetlijim očima i ružičastim tenom.Pa da... kesten previse vuce na crveno... nemam ja ten za to. A ni obrve