Frizure

Duga, kestenjasta, kovrdžava, sjajna, poslušna pri želji za feniranjem...mazim je i pazim je...
p.s. definitivno je tema za Žene

Poslednja izmena:
Uff, treba da perem moju pa mi muka i lakse mi da pisem o njoj ovde neg da prionem na poso :) Pa, moja je tamno kestenjasta, do ispod ramena i cupava- kakva ce drugacija da bude kod cupavke, je l :) ..sva sam u loknama al ih, u poslednje vreme, ispravljam zbog posla - kupila sam i onaj fen rowentin sto ima dodatak za peglanje kose, mada, njime kosa ispeglana nema ni blizu sjaj koji ima kad je ispegla frizerka obicnom cetkom okruglom :( ona ko da ima vracke u rukama i alatu.. :) ..perem je mahom mikoseb medicinskim samponom jer jedino on drzi perut pod kontrolom i tek po nekad ubacim glisov neki sampon a farbam samo koren u svoju prirodnu boju zbog sedih...od preparata da ne pricam sta sve stavljam- muka mi..jedino kad je ispeglam ne moram nista da stavljam- tad ne moram ni da je celjam cesljem vec mogu samo prstima :)

Crvena (retardirano, znam, ali mozda ce da potamni, a ako ne, ima da je farbam), do ramena, ravna, malo se uvija na krajevima. Koristim neki sampon protiv peruti, a cesto me mrzi da je susim, ali, sve u svemu, (osim boje) i nije tako losa.

Koje boje vam je kosa?
Duzha? Kratja?
Kovrdzava ili ravna? :arrow:

ravna kao peglana i tamno ljubicasta, sada sam kupila neku supreme violet koja bi trebalo da posvjetljuje kosu... nadam se da hoce :)
a porasla je, evo, do ramena skoro .... planiram da je skratim na avatar kratku kakva je bila
....ali lose iskustvo sa prvim ns frizerom me gadno obeshrabrilo ..... da vec mjesecima bezuspjesno pokusavam da se nagovorim da odem :lol:

shampon mi je

johnsons_shampoo.gif

jer mi nekako najmanje unistava boju :) a i ne isusuje kosu
regeneratore i sl. ne koristim
i neki schwarzkopf vosak za kosu.... kada je kratka..... sada nista od pomagala

ne koristim fen osim ako ne operem kosu u 5 do 12 pa nemam izbora

duga taaamnooo crna kosa...do pola ledja... xD gusta... shishke do usana... [u leto izwlacim zelene pramenowe xD ,pa onda malo roze,pa plawo... x333 awww~ ] .... msm,shta da kazem??? :lol: eto,waljda to treba ??? x)))

Duga,crna, talasasto-kovrdzava,ubijam muku s njom....kad je isplegam onda,je lepa,tanka,ravna,do dupeta pa je stalno peglam,mada cu prestati jer se bojim da cu biti celava....Ako je ne peglam onda sledi proces...Schwarzkopf { nishta drugo ne deluje na moju kosu} od sampona do pakovanja za kosu,do tri spreja,pa onda anti-frizz,pa josh neshto,pa josh neshto,pa onda figaro u ruke,nikad mi ne uspe kako hocu...A ja bi lepu,ravnu:sad2:
Da je ne peglam ili stavljam sve to na kosu izgledala bih k'o mala pudlica...

0.5...
crno, prošarano sedim vlasima...:rumenko:

Blago muskima- vama tako dobro stoji to prirodno satirano...mene moje sede strasno nerviraju jer se farbam u svoju boju samo zbog njih :sad2: da nisam rano pocela da sedim
- genetika je cudo- nikad se ne bih uhvatila za farbu...
A slazem se i ja da je lepse nepeglana al bas negovana, nego peglana kosa loknasta, al je stvarno muka oko odrzavanja nepeglane loknaste kose..ko je nema- ne moz da zna..

Back