Frizure

Koje boje vam je kosa?
Duzha? Kratja?
Kovrdzava ili ravna? :arrow:
smedje,ali puno reaguje na promenu svetla pa me pitaju tu i tamo jesam li se farbala :lol:
prilicno duga,talasasto ka mestimicno kovrdzavom,prilicno zdrava,sisam je sama i ne posvecujem joj nesto puno vremena,perem 3-4 puta nedeljno (volim da bude stalno cista i mirisna),stavljam balzam posle pranja,susi se sama,cesaljam je samo nakon pranja kose...eto to je to :lol:

Koliko vremena joj posvetjujete?
Vash omiljeni shampon? Balzam, gel?

ne previshe... verovatno zato shto izgleda ok i kad je osushim bez feniranja... u stvari mrzi me da je feniram, pa to radim samo ako sam dobro raspolozena ili ako mi je iz bilo kog razloga stalo da mi kosa izgleda "sjajno"... tu i tamo odem kod frizera da je fazonira...
dugo sam koristila gliss kur i shampon i balzam... sad sam preshla na dove... gel ne koristim, radije izvuchem s malo kreme par pramenova...

Bas nikakva. Plava, srednje duzine, iako se sisam kod najboljeg frizera u gradu bude lepa kad dodjem iz salona,dok je ne operem. A posle opet nikakva.
A sto se tice preparata za negu kose-da je do toga imala bih najbolju kosu na svetu. Ne postoji stvar koju nisam probala, kupatilo mi je kao prodavnica.
I opet je nikakva.

Koliko vremena joj posvetjujete?
Vash omiljeni shampon? Balzam, gel?

Jako malo jer je strasno neposlusna, koliko god je ja ispravljala ona ce biti grozna, kad je ocesljam izgleda ko neka griva ili slama... :lol: Samopon stalno menjam, ne znam ni sama koliko imam sampona u kupatilu. Sada trenutno koristim Wash&Go. Balzame ne volim jer mislim da stete kosi,ali ponekad stavim neki od Loreal Paris, Elseve... Gel nikad ne koristim. I jel sam rekla da imam siske koje me strasno nerviraju jer se uviju i onda sam pravo strasilo..... :lol: :lol: :lol:

Back