Frizure

Oko cetres pet cm :lol:
Talasasta
Gusta
Smedja
Kombinujem Wash&Go,Head&Shoulders I Pantene
Ponekad koristim regenerator
Ne farbam se,niposto!!

Posvecujem joj dosta vremena,jer je kosa nesto posebno na coveku,i treba je negovati.Ostale stvari su nevazne:lol:

koristim garnier ...
perem je na osam dana...ne masti se, nesto i nemam peruti...
jedini "problem" je sto je bas k'o griva ... ne smem da je cesljam prva tri-cetiri dana ... e onda izgleda iole normlanije...

koristim garnier ...
perem je na osam dana...ne masti se, nesto i nemam peruti...
jedini "problem" je sto je bas k'o griva ... ne smem da je cesljam prva tri-cetiri dana ... e onda izgleda iole normlanije...

na 8 ... cudno :) obicno peru - kome se ne masti na 6,7 a gde nadje 8 ...ja hvala Bogu nemam perut i ne masti mi se i perem na 5 dana eto onako...sada je vazduh pun dima pa se nakupi i imam osecaj da sam odzak ... ne shvataj za ozbiljno sto sam rekla za 8 dana ...bla bla

Kosa mi je ravna, srednje duzine, prirodna boja braon treutno je neka kestenjasta boja koja se presijava na crvenkasto... Obavezno se svaki dan isfeniram, a kada izlazim ispeglam je...

kratka, ljubicasta

kada se ujutro probudm chupava, uzmem malo gela i dodatno je rescupam
a ako je normalna, onda ok, ne diram je
svejedno mi je

ne brinem puno o tome hocu li je ostetiti jer je kratka, dakle bez specijalnih sampona, ulja, balzama i sl. kao onda kada je bilja farbana + duga

Gliss kur preparati samo maste kosu i pretvaraju plavu kosu u zutu, bezveze...
Sve sam probala, Panten je nesto bolji od svih, ali se drzim domacih kvalitetnijih proizvoda i starinskih recepata i pakovanja za negu kose.

Crna ...duga oko 45-50cm kad je kovrdzava ...kad je ravna onda je jos duza naravno al ne puno ....i tako...
u zadnje vreme bas menjam sampone sad koristim sansilk za kovrdzavu kosu....a pre toga sam neki garnier...

Kosa mi je srednj duzine(avatar)...Ravna jer je presujem...inace je retardirana...Kada je perem potrosim ceo bojler...Samponiram dva puta,regenerator,pakovanje,maska...nema sta ne stavim na kosu...maslinovo ulje,vosak,lak...zato i moramd a je perem svaki drugi dan

Imam kosu do pola ledja,svetlo smedju,neverovatno gustu ,siska mi pada preko oka,stepenasto sam osisana i td.... Sad me tako mrzi da se bakcem sa njom da je samo operem,stavim reginerator,osusim i vezem.....

Tamno smedja kosa, ravna, do ramena...
Shampon Wash & go za masnu kosu (izmasti mi se neverovatno brzo), ili za farbanu (sunem crni kolor shampon s vremena na vreme)...
I pustam je barem do vojske :)

Duga nekih 5 cm, crvene boje...podignuta
Koristim velafleks penu za kosu, max gel, velafleks lak za kosu,sampon garnier fruktis :D
I tako svaki dan... i posle neka neko kaze da su pankeri neuredni :D

duga, gusta, sa asimetrichnim shishkama, tamno braon, ravna (a ako ima vlage u vazduhu onda postaje talasasta),
ne peglam je (samo shishke), feniram retko...
od kozmetike...garnier shampon i maska (za suvu kosu, i za "protiv vlage")
:mrgreen:

Back