frizura

The Graeat Gatsby

Veoma poznat
Banovan
Poruka
13.394
imam jako retku kosu tj ne retku ima je svako :d ali imam redju kosi.

pitanje glasi, sobzirom da hocu ne bas sasvim dugacku kosu ali da pokriva dovoljno mi celo, tj chelo :)
kako se treba da sisam da pustim malo duzu kosu, necu cuperke, sa strane a gore da ostavljam? tj da gpre ne sisam nista.
ili druga varijanta je da izdrzim nekoliko meseci sa cupercima i onda da kosu samo skratim duzine koliko hocu?
i da li uopste retka kosa moze u modi da bude dugacka i da izgleda lepo?

koje su uopste moderne frizure u srbiji? realno?
da se uvek tako npr sisaju?

Klasicna popularna frizura je jedno vreme bila, sad slabije da te zgule s strane na keca ili nulu a na sredini ostave par brojeva vece. To se zove "na opasno" :hahaha: ....ako os da budes opasan to je tvoj izbor :lol:

pitanje glasi, sobzirom da hocu ne bas sasvim dugacku kosu ali da pokriva dovoljno mi celo, tj chelo :)
kako se treba da sisam da pustim malo duzu kosu, necu cuperke, sa strane a gore da ostavljam? tj da gpre ne sisam nista.
ili druga varijanta je da izdrzim nekoliko meseci sa cupercima i onda da kosu samo skratim duzine koliko hocu?

Pa što se ne šišaš kraće, ne moraš baš na ćelavo ali kratko?

vec dugo... vremena se dvoumim da pustim malo dugu kosu, tj duzu kosu od sadasnje (klasicno sisanje) ali da nije preko ramena jer to nije u modi ukoliko ta osoba nema neko skafandersko moderno odelo :-D
Hocu malo da pustim modu ili vodu kako zdravko colic kaze :-)

ja imam tanku dlaku i moze lepo da izgleda i duga
samo je bitno redovno šišati

isto sam u fazi pustanja, posto su mi ostetili farbom pa sma dosta skratila pre godinu dve i sad pustam

a frizura bitnije je da ti dobro stoji nego da je moderna :)

ja imam tanku dlaku i moze lepo da izgleda i duga
samo je bitno redovno šišati

isto sam u fazi pustanja, posto su mi ostetili farbom pa sma dosta skratila pre godinu dve i sad pustam

a frizura bitnije je da ti dobro stoji nego da je moderna :)

da to i mislim, pa ako ti dobro stoji pa mora biti i moderna :)
ne mislim sada da ce ti jez frizura dobro stajati ali sto ne bi, pa malo za promenu pustis jeza :)

ja sam se odlucio da samo malo siske produzim i ostalo podsisavam cisto da nemam cuperaka, pa cu videti kako ce stajati, kako li se taj stil frizure zove?

stavis penu na mokru kosu, malo prosusis, ocesljas.. pa isfeniras
ali vise pene
i bice ti nabudzena

ova ti je dobra, ne dobija se perut
Preview%20Wellaflex%20SHINY%20HOLD%20(5)%20200%20ml%20mousse.jpg.small.jpg

i cetka za feniranje od prirodne dlake

aj isfeniraj se tako kako sam ti rekla pa javi :D

Kako god, samo nemoj drvoseča ili mudžahedin bradu. Kad malo bolje razmislim, nemoj nikakvu bradu... to mi je totalno bzv.Svaki drugi muškarac ima neku bradu, pa još ako je tamne kose .Užas! :lol:

Valjda će i ta moda da prođe..

Back