frizura

derek troter

Zainteresovan član
Poruka
173
Ljudi treba mi savet!
Poceo sam kao nesto da pustam kosu, pa je sada malo duza...
I naravno ovaj period kad nije ni kratka ni dugacka je najgori.
E sad da bi licilo na nesto, htedoh da stavljam nesto na kosu-tipa gel, pena, ulje ili neki vosak...

Pa me zanima sta koristite za kosu da joj da ''mokar'' izgled, ali da je ne ucrscuje kao pena, gel ili lak?

poz

Ljudi treba mi savet!
E sad da bi licilo na nesto, htedoh da stavljam nesto na kosu-tipa gel, pena, ulje ili neki vosak...

Pa me zanima sta koristite za kosu da joj da ''mokar'' izgled, ali da je ne ucrscuje kao pena, gel ili lak?

poz

Za seksi i mokar izgled koristim kombinaciju vlastite mokrace, znoja, motornog ulja, tudje peruti, kecapa i kvasine (ostane na prstima od pomfrita).

Imas u liliju da kupis pcelinji vosak,ne secam se koliko je kostao,meni je trajao godinu dana,mazao sam ga svaki dan.Kad ga namazes-oblikujes kosu kako hoces pokvasis ruke vodom i predjes preko toga..Kosa ce ti imati "mokar" izgled 24 h :mrgreen:

Hvala ljudima koji su odgovorili. Ima li jos neko neki predlog?
( a ovog sto konta da je duhovit tesko je komentarisati...recicu ti samo blago tebi, kako bih ja voleo da sam tako zabavan ko ti )

Ljudi treba mi savet!

poz
operi je i vezi u rep

"mokar izgled" je eufemizam za prljavo

Ljudi treba mi savet!

poz

joooj da nisi ti možda fudbaler?
samo fudbalri šetaju "mokre lokne" qqqq bolje se ošišaj ko čovek nego to da šetaš na glavi.

Ljudi treba mi savet!

poz

Gurni je pod slavinu i pusti vodu.

Ljudi treba mi savet!

poz
Maslinovo ulje!:manikir:

Hvala ljudima koji su odgovorili. Ima li jos neko neki predlog?
( a ovog sto konta da je duhovit tesko je komentarisati...recicu ti samo blago tebi, kako bih ja voleo da sam tako zabavan ko ti )

Jos jedan dragocjen i strucan savjet od fratra Felicisa Fabria koji je putovao duz dalmatinske obale u 15. stoljecu ("Evagatorium in Terrae Sanctae...", prekrasni opisi flore i faune), a pokupio je ovaj fazon od iskusnih i dugokosih mornara. Prvi dnevni znoj (uz jutarnji prdez prije izlaska sunca ili u praskozorje) sto orosi muda (testise, sto bi rekli kulturni i plemeniti ljudi) je izvrsno maslo za tvoju rascvjetalu kosu, ali i afrodizijak. Protrljaj dobro, masiraj tjeme malo duze i bit ces odjednom cudesno drag zenskom rodu.

Jos jedan dragocjen i strucan savjet od fratra Felicisa Fabria koji je putovao duz dalmatinske obale u 15. stoljecu ("Evagatorium in Terrae Sanctae...", prekrasni opisi flore i faune), a pokupio je ovaj fazon od iskusnih i dugokosih mornara. Prvi dnevni znoj (uz jutarnji prdez prije izlaska sunca ili u praskozorje) sto orosi muda (testise, sto bi rekli kulturni i plemeniti ljudi) je izvrsno maslo za tvoju rascvjetalu kosu, ali i afrodizijak. Protrljaj dobro, masiraj tjeme malo duze i bit ces odjednom cudesno drag zenskom rodu.

auuu prijatelju.... nije tebi lako, zao mi te

Preporucujem pljunak u dlan i prelazenje prstima kroz kosu...ne lepi kosu, bez mirisa je i ukusa....:mrgreen: ako hoces dodatnu postojanost frizure onda se malo ispiski i to pomesaj sa pljunkom, otvori frizider i stavi glavu za par minuta tu....

Garantujem sjaj u kosi, mekocu iste..bices neodoljiv....:lol:

+

apsolutno je free...:p a to je veoma bitna stavka kad su frizure u pitanju, ja kad ti kazem...:D

Nista ne maži na kosu....ako hoćes da ti potraje....

Ako želis da imaš stabilnu frzuru...dovoljno ce biti pola čaše piva...pomešano sa tri litre tople vode....kao zadnje ispiranje...u toku pranja kose....

Back