Frizer i mušterija

RužnaKoLopov

Buduća legenda
Moderator
Poruka
43.009
Priča mi drugarica da joj je frizer rek’o “iduce sedmice će friz još bolje izgledati”

:lol:

I sad mene zanima zašto frizerka vidi nešto lepo a s druge strane mušterija place ?

Ispada da oni gledaju kroz ružičaste naočare

IMG_0679.jpeg

Na sreću, nisam imala taj problem. Možda mi se jednom desilo da sam dozvolila da me ošiša po njenom predlogu, u prvom trenutku mi se svidelo, ali kad sam shvatila da svaki dan moram kod nje na feniranje da bi ličila na nešto, jedva sam čekala da mi kosa poraste i vratim se na svoj najzahvalniji oblik šišanja.

Meni je jednom frizerka ošišala šiške nakoso.
Nije me uopšte pitala hoću li ja tako,nego je to tada valjda bilo moderno.
Kad nisam pala u nesvijest.A otišla sam kod nje prvi put i to po preporuci.🙂

Moja frizerka je najveća carica na svetu.
Ona ne pušta dok ne dotera svaku dlaku na mesto. Kad me ošiša, pre glavnog feniranja isfenira na ravno da "vidi šišanje" pa onda opet fenira.
Ili dofarbava jedan pramen na foliju pošto je već isprala i osušila i videla da se boja nije primila skroz kako treba.
Otimam se da odem više ali ona ne da.
Moja Nena:heart:

Moja frizerka je najveća carica na svetu.
Ona ne pušta dok ne dotera svaku dlaku na mesto. Kad me ošiša, pre glavnog feniranja isfenira na ravno da "vidi šišanje" pa onda opet fenira.
Ili dofarbava jedan pramen na foliju pošto je već isprala i osušila i videla da se boja nije primila skroz kako treba.
Otimam se da odem više ali ona ne da.
Moja Nena:heart:
Nema takve dvije.😀
Jedva me isfenira i jednom,a kamoli probno.

Na sreću, nisam imala taj problem. Možda mi se jednom desilo da sam dozvolila da me ošiša po njenom predlogu, u prvom trenutku mi se svidelo, ali kad sam shvatila da svaki dan moram kod nje na feniranje da bi ličila na nešto, jedva sam čekala da mi kosa poraste i vratim se na svoj najzahvalniji oblik šišanja.
Prošle godine na dan kad je mali Kosta pobio decu, sećam se da je tačno bio taj dan, otišla ja kod frizerke i šišanje i feniranje je bilo 1700. Dok sam čekala da mi kosa primi blanš na pramenovima to sam zapazila da je naplaćeno tako. Svugde je različito....

Back