Friends with benefits

Ух, више волим да повалим френдицу него девојку или неку тамо непознату рибу.

То је најјачи кекс. Неке пристану, неке би, ал да будемо у вези, а за већину ми глупо да питам, а знам да би 'теле.

Ja sam protiv.ne spavam sa onima prema kojima ne gajim emocije.ako gajim emocije,onda mi samo seks nije dovoljan.
Vrednija su mi prijateljstva od povremenog seksa.
Tako bilo sa dvadeset,tako i sada sa pedeset.
Pretpostavljam da je to ok za ljude koji ne mogu da nadju partnera,pa da se ne rasuse :malav:

Ja sam protiv.ne spavam sa onima prema kojima ne gajim emocije.ako gajim emocije,onda mi samo seks nije dovoljan.
Vrednija su mi prijateljstva od povremenog seksa.
Tako bilo sa dvadeset,tako i sada sa pedeset.
Pretpostavljam da je to ok za ljude koji ne mogu da nadju partnera,pa da se ne rasuse :malav:

ni ja ne volim to i ne kapiram. msm, ti sutra treba sa tim frendom nesto da pricas da se poveris. kapiram da esh pita za bliskije prijatelje?

Ух, више волим да повалим френдицу него девојку или неку тамо непознату рибу.

То је најјачи кекс. Неке пристану, неке би, ал да будемо у вези, а за већину ми глупо да питам, а знам да би 'теле.

A to se pita? Vidi se da nisi iskusan

Kakav je vaš stav prema drugarskom koitusu?:malav:
Da li je stav isti ako se radi o dvadesetim, tridesetim, cetrdesetim ili pedesetim godinama?

To je otprilike jedina vrsta odnosa koju ne razumem. Otprilike ok ti je neko da ga imaš za prijatelja, može i za seks, ali nema reference da budeš sa njim u vezi, bilo kakvoj.
Aj kad si u braku pa ti je to kao osoba od poverenja, znaš da neće praviti problem ni tebi ni sebi... Padaju kriterijumi strmoglavo i tako to...

To je otprilike jedina vrsta odnosa koju ne razumem. Otprilike ok ti je neko da ga imaš za prijatelja, može i za seks, ali nema reference da budeš sa njim u vezi, bilo kakvoj.
Aj kad si u braku pa ti je to kao osoba od poverenja, znaš da neće praviti problem ni tebi ni sebi... Padaju kriterijumi strmoglavo i tako to...

Nikada nisam spavao s drugaricom :)

Pa zar nije prijateljstvo emocija?
Meni je to isto ljubav, samo malo drugačija od ljubavne ljubavi.

- - - - - - - - - -

To je otprilike jedina vrsta odnosa koju ne razumem. Otprilike ok ti je neko da ga imaš za prijatelja, može i za seks, ali nema reference da budeš sa njim u vezi, bilo kakvoj...

Pa jesi u vezi, to jest povezan, ali ne u vezi. Drug ti je, i ljubavnik, samo ni ti ni on ne želite da budete u vezi, pa da mora da se upoznaje sa mamom, sakriva bivši dečko/devojka, ili gleda film koji mu/mi je zapravo dosadan...

Back