gost 123295
Ističe se
- Poruka
- 2.476
a ti se pravis da im verujes...
imam druga koji prica po 5 puta istu pricu, svaki put drugacije..

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zavisi koliko mi je dobar drug...a ti se pravis da im verujes...
![]()
Sta najwise mrzite kod swojih prijatelja i da li pokusawate da promenite to?![]()
ima par legendarnih baronija koje baroni stalno preprichavaju
1) idem ja harlijem preko panchevachkog mosta sa ortakom iza, i proklizam i krenem da padam sa mosta i uhvatim se jednom rukom za shipku od mosta a drugom za harlija a ortak se uhvatio s druge strane visi. I samo vidim prolaze neke ribe i ja da ne ispadnem kloshar, uradim 2 zgiba
2) ulazim u radnju, stavljam hranu u korpu kad ono vidim LEGIJA kupuje jogurt! I ja da ne budem ljaja kazhem "dobar dan chika legija" a on meni "dobar dan sine"![]()
Moras...sta ces drugo...moj najbolji
uvek se pravim da mu verujem
1) idem ja harlijem preko panchevachkog mosta sa ortakom iza, i proklizam i krenem da padam sa mosta i uhvatim se jednom rukom za shipku od mosta a drugom za harlija a ortak se uhvatio s druge strane visi. I samo vidim prolaze neke ribe i ja da ne ispadnem kloshar, uradim 2 zgiba
2) ulazim u radnju, stavljam hranu u korpu kad ono vidim LEGIJA kupuje jogurt! I ja da ne budem ljaja kazhem "dobar dan chika legija" a on meni "dobar dan sine"![]()
moj drug iz raza kada god napravi neko sranje(a sa njim ucestvuje i ostatak te nejgove ekipe iz razreda)ovek se izvlaci i po cenu da svu krivicu svali na ostale.....trulo jako :S
Mrzim kad je neko u stanju da od 100% naseg razgovora 99.9% u stanju da prica o sebi
i uzaludno kukanje bez ikakvog resavanja...
Jadno li je to najbolje prijateljstvo ako pokusavas da promenis najboljeg prijatelja.
Elem,naravno da me nerviraju neke sitnice-najneodgovornija je osoba na svetu,i nesposobna je da zivi,pa joj ja(e,ja) ponekad izigravam kevu.
ali,tako mi funkcionisemo i to je to
i ne bih je menjala nikada,samo bih je ponekad udavila![]()
Mrzim kad je neko u stanju da od 100% naseg razgovora 99.9% u stanju da prica o sebi
i uzaludno kukanje bez ikakvog resavanja...
..i proklizam i krenem da padam sa mosta i uhvatim se jednom rukom za shipku od mosta a drugom za harlija a ortak se uhvatio s druge strane visi. I samo vidim prolaze neke ribe i ja da ne ispadnem kloshar, uradim 2 zgiba![]()
Sta najwise mrzite kod swojih prijatelja i da li pokusawate da promenite to?![]()