Butterfly effect
Elita
- Poruka
- 15.196
Petak vece.. Cele nedelje cekam to.. Proveravam jos jednom svoj savseni odraz u ogledalu...Volim sebe i ono sto vidim.. Crna mini haljina savrseno se pripija uz moje vitko telo, moje vretenaste noge mame uzdahe, zelim da te ocaram veceras i naravno nove cipele koje mi daju par cm vise...
Uazim u klub , vidim te..
Kao i obicno okruzen si zenama..
Pocinje neka lagana muzika.. Krecem da igram, lagano njisem kukovima, izvijena ledja se ritmicno pomeraju, pogled upucen tebi koji razumes.. Osecam se kao sama na svetu, na podijumu, kao centar sveta, a zelim biti samo centar tvog sveta..
Osecam muske poglede svuda na sebi ali moj pogled trazi tebe..
Crne oci, imas pogled pantera...Lovac, vrebas iz prikrajka..Pokazujes mi prstom na izlaz, razumemo se..
Oblacim se brzo i izlazim, bez reci sedamo u auto..
Kratko se vozimo da mog stana..
Lift, boze kako ih mrzim..
I konacno.. Spajaju nam se usne.. Taj prvi nesigurni poljubac.. lagan..
I tvoje vrele ruke svuda po meni..
Jedva nalazim kljuceve.. U stanu smo..
Pribijas me iza zid.. okrenuta sam ti ledjima, uzbudjuje te blizina moje guze...
Samo si mi malo sklonio gacice, tvoja nemirni prstici su pod haljinom, pale me izludjuju..
okrecem glavu, trazim tvoje usne.. usisala bih ti jezik, grickam ti usne..
osecam tvoju blizinu... ali i da idemo lagano..
okrecem se i spustam se na kolena.. otkopcavam ti slic..
Tvoj ogromni nabrekli k.u.rac stoji ispred mene..Savrsen je, izaziva uzdahe i divljenje, zelim ga u sebi ..
Krecem od glavica na dole, da osetis moj vreli dah , polako ti ga lizem celom duzinom, oprezno, i izazivam te pogledom iz tog polozaja..Pocinjes da stenjes, ne mozes da
izdrzis, hvatas me za kosu i nabijas mi ga celog u usta.. Gusim se od njegove velicine, kao da me silujes u usta.. ceo si u mom grlu, ne mogu da pomerim glavu, ti kontrolises situaciju, a kada mi pomeras glavu to je brzo i kontrolisanim ritmicnim pokretima.. toplo ti je i vlazno u mojim ustima..
Bacas me na pod, ne mozes da izdrzis..
Ulazis u mene divljacki , rasturas me ...Osecam svu njegovu silinu u sebi i tvoju tezinu, pritiskas moje telo..
Jecim, stenjem, zelela bih da vristim...Grebem te.. Opija me osecaj bola i zadovoljstva.. Siris se u meni a ja te stezem zeleci da te sto bolje osetim... Da ludim od tvoje ki.te u sebi..
Grce nam se face, blizu smo..
Spretnim okretom me okreces sada sam na tebi .. Jasem te.. nabijam se na tebe brzo,sve brze , zelim da me rasiras, da me cepas da tvoj savrsen k.u.rac bude sto dublje u meni..
Da budemo jedno..
Hvatas me za kukove, i pomazes mi da se nabijam.. Brzo, dinamicno, zestoko.. .. Glasno sve glasnije Uzdisemo.. ludimo.. u jednoj sec ote mi se krik.... Osecam nalet strasti , struje nam tela, erupcija se desava..
Svrsavamo istovremeno..
Svrsavas u meni.. Tvoja vrela sperma sikljala je u mojoj utobi.. Ostaje tvoje seme u meni, duboko.. Razliva se svuda cak i z mene na tebe .. saginjem se da polizem...smejem se...
Odlazim do kupatila, popravljam malo kosu...
Vracamo se u klub ...
I dalje postojim samo ja i podijum i tvoj pogled..
Iako smo udaljeni par m, blizi si mi nego ikad...
Do sledeceg petka...
Uazim u klub , vidim te..
Kao i obicno okruzen si zenama..
Pocinje neka lagana muzika.. Krecem da igram, lagano njisem kukovima, izvijena ledja se ritmicno pomeraju, pogled upucen tebi koji razumes.. Osecam se kao sama na svetu, na podijumu, kao centar sveta, a zelim biti samo centar tvog sveta..
Osecam muske poglede svuda na sebi ali moj pogled trazi tebe..
Crne oci, imas pogled pantera...Lovac, vrebas iz prikrajka..Pokazujes mi prstom na izlaz, razumemo se..
Oblacim se brzo i izlazim, bez reci sedamo u auto..
Kratko se vozimo da mog stana..
Lift, boze kako ih mrzim..
I konacno.. Spajaju nam se usne.. Taj prvi nesigurni poljubac.. lagan..
I tvoje vrele ruke svuda po meni..
Jedva nalazim kljuceve.. U stanu smo..
Pribijas me iza zid.. okrenuta sam ti ledjima, uzbudjuje te blizina moje guze...
Samo si mi malo sklonio gacice, tvoja nemirni prstici su pod haljinom, pale me izludjuju..
okrecem glavu, trazim tvoje usne.. usisala bih ti jezik, grickam ti usne..
osecam tvoju blizinu... ali i da idemo lagano..
okrecem se i spustam se na kolena.. otkopcavam ti slic..
Tvoj ogromni nabrekli k.u.rac stoji ispred mene..Savrsen je, izaziva uzdahe i divljenje, zelim ga u sebi ..
Krecem od glavica na dole, da osetis moj vreli dah , polako ti ga lizem celom duzinom, oprezno, i izazivam te pogledom iz tog polozaja..Pocinjes da stenjes, ne mozes da
izdrzis, hvatas me za kosu i nabijas mi ga celog u usta.. Gusim se od njegove velicine, kao da me silujes u usta.. ceo si u mom grlu, ne mogu da pomerim glavu, ti kontrolises situaciju, a kada mi pomeras glavu to je brzo i kontrolisanim ritmicnim pokretima.. toplo ti je i vlazno u mojim ustima..
Bacas me na pod, ne mozes da izdrzis..
Ulazis u mene divljacki , rasturas me ...Osecam svu njegovu silinu u sebi i tvoju tezinu, pritiskas moje telo..
Jecim, stenjem, zelela bih da vristim...Grebem te.. Opija me osecaj bola i zadovoljstva.. Siris se u meni a ja te stezem zeleci da te sto bolje osetim... Da ludim od tvoje ki.te u sebi..
Grce nam se face, blizu smo..
Spretnim okretom me okreces sada sam na tebi .. Jasem te.. nabijam se na tebe brzo,sve brze , zelim da me rasiras, da me cepas da tvoj savrsen k.u.rac bude sto dublje u meni..
Da budemo jedno..
Hvatas me za kukove, i pomazes mi da se nabijam.. Brzo, dinamicno, zestoko.. .. Glasno sve glasnije Uzdisemo.. ludimo.. u jednoj sec ote mi se krik.... Osecam nalet strasti , struje nam tela, erupcija se desava..
Svrsavamo istovremeno..
Svrsavas u meni.. Tvoja vrela sperma sikljala je u mojoj utobi.. Ostaje tvoje seme u meni, duboko.. Razliva se svuda cak i z mene na tebe .. saginjem se da polizem...smejem se...
Odlazim do kupatila, popravljam malo kosu...
Vracamo se u klub ...
I dalje postojim samo ja i podijum i tvoj pogled..
Iako smo udaljeni par m, blizi si mi nego ikad...
Do sledeceg petka...