Frid: Savez Srbije i Rusije ne bi bio od pomoći srpskom narodu

не могу Срби бити каин кад је српско име веља - авељ. Срби су праведници међу народима и Српска химна је Боже правде.
немамо ми Срби шта да се извињавамо шиптарима, шиптари су странци на српској земљи још од скендербега, шиптари су са кавказа.
не треба мени ни извињење од шиптара, нека покупе њихове крпе и врате се на кавказ. процес враћања народа на њихове постојбине су започели Хебреји обновом Израиља и повратком у Израиљ и имају подршку свих нормалних људи за то, то је процес супротан од масовног исељавања и одласка трбухом за крухом.
Prvo, ti si se predstavio kao Kain, a onda se pozivas na sveca. Vidim da ne razumes ni sta pises.

Ne postoji "процес враћања народа на њихове постојбине", to si izmislio.

мани се тих секташких циганских католичких причи како треба опростити.

и немој да тумачиш речи Српског патријарха.

свакако мани се ти пустињаче плодне богате Србије, држ се ти далматинског камена и арапске или невада пустиње

увек злочинци долазе са причом како треба опростити. као ето ми смо супериорнији и културнији и закључили смо да треба опростити па смо дошли код вас да вам то кажемо и просветлимо вас, а руке крваве до рамена...

мани се тих секташких циганских католичких причи како треба опростити.

и немој да тумачиш речи Српског патријарха.

свакако мани се ти пустињаче плодне богате Србије, држ се ти далматинског камена и арапске или невада пустиње

увек злочинци долазе са причом како треба опростити. као ето ми смо супериорнији и културнији и закључили смо да треба опростити па смо дошли код вас да вам то кажемо и просветлимо вас, а руке крваве до рамена...
Moraces da se usaglasis sam sa sobom, jer ne pricas povezano.

Ako hoces da budes Kain budi Kain, ali nemoj da se pozivas na svece, toliko bi trebao da znas o svojoj veri, ako su uopste pravoslavac.

Back