ZzZ Vassili
Početnik
- Poruka
- 19

||i zasto Ne Spavate??????????
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tinar:U poslednje vreme me muchi to shto ce uskoro kraj raspusta, ali ne zbog shkole nego shto su morati da odem sa mora...I onda cu se ugojiti ko stoka...
A ne spavam jer sam potpuno poremetila svoj ciklus spavanja. Ono, zaspem oko 4h a probudim se u 13h.![]()
Reshi cu to tako shto cu ustati jedno jutro ranije, pa cu se muchiti ceo dan, i opet mi se nece spavati uveche... Znachi, necu uopshte ni reshiti.love_girl:Tinar:U poslednje vreme me muchi to shto ce uskoro kraj raspusta, ali ne zbog shkole nego shto su morati da odem sa mora...I onda cu se ugojiti ko stoka...
A ne spavam jer sam potpuno poremetila svoj ciklus spavanja. Ono, zaspem oko 4h a probudim se u 13h.![]()
Sasvim razumem to za spavanje :?
Keeper:ja sam sinocj zaspao u 7h ujutro![]()
Tinar:Reshi cu to tako shto cu ustati jedno jutro ranije, pa cu se muchiti ceo dan, i opet mi se nece spavati uveche... Znachi, necu uopshte ni *.love_girl:Tinar:U poslednje vreme me muchi to shto ce uskoro kraj raspusta, ali ne zbog shkole nego shto su morati da odem sa mora...I onda cu se ugojiti ko stoka...
Sasvim razumem to za spavanje :?![]()
Pa, sad kad sam bila na moru (opet jalove_girl:Tinar:Reshi cu to tako shto cu ustati jedno jutro ranije, pa cu se muchiti ceo dan, i opet mi se nece spavati uveche... Znachi, necu uopshte ni *.love_girl:Tinar:U poslednje vreme me muchi to shto ce uskoro kraj raspusta, ali ne zbog shkole nego shto su morati da odem sa mora...I onda cu se ugojiti ko stoka...
Sasvim razumem to za spavanje :?![]()
I mislis da ces izdrzati? :?
I ja. :shock: Kao, legacu ranije, ionako se budim svako jutro u 8.morphea:uu imam neki osecjaj da cju se tek kad pochne skola dobroo naspavati![]()
![]()
Hahaha, izvini, ali MORAM:sofffy:meni treba bar 12 sati sna...
Kad_LupimLupim:Hahaha, izvini, ali MORAM:sofffy:meni treba bar 12 sati sna...
"Dozvoli, bar jedanput, da te Svezi savijE,
Spavaces do podne kao nikad ranijE!"
Nikakvi tajni signali, samo nisam mogao da odolim![]()
neee seri! nishta mi sad nije jasno?Master_Chief:meni skola pochinje sutra pa vi vidite.Eto sta mene muchi.
Istina...zar ti nisi josh ukapirala odakle ja kutzkam??Ovde polazimo ranije u skolu od vas a i zavrsavamo je posle vas...koji ste vi sretjnitzi,morphea:neee seri! nishta mi sad nije jasno?Master_Chief:meni skola pochinje sutra pa vi vidite.Eto sta mene muchi.![]()
Pa jes, moram malo da posolim znash kakav sam. Nema tu nikakvih namera :wink:Tinar:Kad_LupimLupim:Hahaha, izvini, ali MORAM:sofffy:meni treba bar 12 sati sna...
"Dozvoli, bar jedanput, da te Svezi savijE,
Spavaces do podne kao nikad ranijE!"
Nikakvi tajni signali, samo nisam mogao da odolim![]()
![]()