Freebiking-nacin zivota

• Začetnik teme Začetnik teme Istar Genom
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Mi smo trenutno prestali sa izgradnjom zbog vremana, ali cim otopli nastavlja se. Imali smo problema oko "radne snage" ali posto su se odazvali neki uspavani bikeri mislim da ce nam ici mnogo brze. Hvala na INT. adresi. Pokusacu sto pre da postavim slike, i naravno javicu. :D

Prolece "oficijelno"dolazi za nekih tri sedmice...a kakvo ce creme biti,videcemo...ja sam na pragu da zamrzim zimu zauvek...bas je odvratno...Inace za 25evra se mogu kupiti fine bisage kod Boleta-touning zapremine 44litara...korpu tranz x sam danas uzeo...bajs je spreman,podmazan,uglancan...Pozdrav svima!!!

elendil:
Prolece "oficijelno"dolazi za nekih tri sedmice...a kakvo ce creme biti,videcemo...ja sam na pragu da zamrzim zimu zauvek...bas je odvratno...Inace za 25evra se mogu kupiti fine bisage kod Boleta-touning zapremine 44litara...korpu tranz x sam danas uzeo...bajs je spreman,podmazan,uglancan...Pozdrav svima!!!
BRATE I JA SAM NA TOM PRAGU BILO JE DO JAJA PRVE DVE NEDELJE SA SNEGOM ZA DRIVE ALI SAD SMARA!!!!!!!! YO SVIMA!!!!!!!!!

Anonymous:
elendil:
BRATE I JA SAM NA TOM PRAGU BILO JE DO JAJA PRVE DVE NEDELJE SA SNEGOM ZA DRIVE ALI SAD SMARA!!!!!!!! YO SVIMA!!!!!!!!!
U POTPISU TEYA

Ponovo pada sneg.Uzas,a taman kada sam pomislio da cu sesti na bajs...Da li polmisljate na Afriku kao ja po ovom groznom vremenu?Blago njima,jes da ne skijaju ali zato mogu za docek nove godine da voze bicikl do mile volje...i cele zime...

elendil:
Ponovo pada sneg.Uzas,a taman kada sam pomislio da cu sesti na bajs...Da li polmisljate na Afriku kao ja po ovom groznom vremenu?Blago njima,jes da ne skijaju ali zato mogu za docek nove godine da voze bicikl do mile volje...i cele zime...
E,ljudi ja postavio slicicu u profilu sa biciklom na Midzorskoj avanturi... :roll:

introitus:
elendil:
Sve zainteresovane pozivam na bike turu u relaciji Zajecar-Planinica-Boljevac-Rtanj-Sokobanja(nocenje),Drugi dan Sb-Citluk-Knjazevac-manastir Suvodol-Grlisko jezero-Zajecar.Oko 150km.Dobrodosli!!! :D
Hvala na pozivu ali nisi naveo ni kad si planirao, a malo je i komplikovano za nas kojima to nije blizu...
Sorry,
tura je zamisljena kao Uskrsnja polazi se drugog maja u jutarnjim casovima,i prolazi kroz predivne i zaboravljene predele u zagrljaju dve lepotice Tupiznice i Rtnja (Shiljka),a zatim spusta u Sokobanju koja je takodje predivna...Nocenje u priv.smestaju (lepo i jeftino),zatim Soko grad,Bovansko jezero,pa preko Citluka i Knjazevca do manastira Suvodol i Grliskog jezera nazad za Zajecar.A da je komplikovano na zalost jeste...jedina uteha je sto se iz Beograda za Zajecar moze vozom...ili autom...Pozdrav svakao. i svako dobro!!! :D

elendil:
Hvala prijatelju,potrudicemo se.Svakako ces videti izvestaj na freebiking heaven sajtu.Steta sto ne mozes s nama...Pozdrav svim bikerima.Vozite!!!Samo da bude sto vise Sunca i lep :roll: :D ih dana!!!
Ostao si mi duzan odgovor na mail jos otkad si imao prelom, ako jos imas tu poruku u arhivi kad bude vremena i ako zelis mogao bi da mi odgovoris.

Pozz :D

Back