Free WoW Server Srbija! -Uskoro i TBC

• Začetnik teme Začetnik teme QnRA
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
zverko69:
Koji je tebi?
Nemaš svoj život pa se iz petnih žila trudiš da ga drugima zagorčavaš,misliš boli nekog za to što je smislio tvoj ,naglašavam ozbiljno poremećeni, mozak!Kladim se da ni u ogledalo ne smeš da se pogledaš pošto se i sam sebe bojiš.Nisi ti čovek,ti si slučaj,slučaj za posmatranje.Ništa od tvojih bljuvotina ne shvatam lično ali mi je pun ''kufer'' takvih poremećenih paćenika koje je Bog, neznam kojom svrhom, ostavio da žive. Pišeš tu neke bljuvotine, pretiš,ej ti si neki k.rac pa pretis, glumiš osobu sa stavom, a u stvari si jadan i bedan i samog sebe se stidiš pa izbacuješ toliki bes na forumu gde te niko ne vidi i ne čuje.Bolje se malo zamisli.Ti ćeš nekome nešto, ti ćeš nekoga naći, o Bože pomozi mu i spasi nas od ovakvih slučajeva.Zavuci se u taj svoj mrak i zapitaj svoj pomračeni um ZAŠTO!,zašto sve to radiš.Pa će možda,ali možda, iz slučaja nastati čovek.
Bolje i mali čovek nego toliko poremećen i bolestan slučaj!

Mentol...

Discobobba:
Za Gresnika i U.R.-a.Vama dvojci se izgleda ne dize cim se lozite toliko apritom ste toliko glupi da sada svi znaju vas broj telefona.Na kraju cete nekog stvarno toliko da iznervirate da ce da vas nadje i iseva.
Bolje nadjite nesto da karate nego da se derete ko magarci na topicu
E bas bih voleo da vidim ko ce od vas tu da me nadje i "iseva"...ako vec imas moj br sto me ti ne pozoves,sto me ti ne nadjes,sto me ti ne "isevas"???

Gresnik is BACK:
Znaci na kraju necete da odblokirate ono na sta ste mi stavljali zabranu?
Vlada ovde..
Reci mi prvo zasto si dobio zabranu za pristup serveru?
Jel si vredjao?
Psovao?
Pravio probleme?
ili nisi nista od ovoga nego te je Gresnik zajebo pa je on to uradio umesto tebe?

Nisam bio na serveru vec danima jer nemam kompjuter pa sada idem u Internet Caffe ili odem kod druga da koristim internet a oni nemaju WoW pa ne mogu da ulazim na server...

Discobobba:
Ja da te sevam nemam nameru,jer nemam pamenija posla nego sa nekim klincima koji su bar 15god mladji od mene da se bakcem, ali svi imaju tvoj broj tako da....
Vidis mogli bi da oglasimo tvoj broj na nekim gej oglasima,mozda nadjes sebi lepo decka pa te on dobro otrese pa se iskuliras malo. :D :D :D
A mozda da das svojoj mami taj br. posto mi je novi a nisam ja stigao da joj ga dam prosli put kad sam bio kod vas..
PS.zamolila te mama da ne ostavljas svoje stvari preko stolice u njenoj sobi da opet ne bi imao moje fleke po garderobi.

Skakavac7:
Reci mi prvo zasto si dobio zabranu za pristup serveru?
Jel si vredjao?
Psovao?
Pravio probleme?
ili nisi nista od ovoga nego te je Gresnik zajebo pa je on to uradio umesto tebe?

Nisam bio na serveru vec danima jer nemam kompjuter pa sada idem u Internet Caffe ili odem kod druga da koristim internet a oni nemaju WoW pa ne mogu da ulazim na server...
Kad vec pitas aj da ti lepo i odgovorim:
Gresnik ima svoju kucu a ja svoju(znaci tako stoje stvari),gresnik ima svoj kompjuter a ja svoj(to ti je takodje nadam se jasno)
Gresnik ima svoj internet(koji mu je igrom slucaja istekao)
JA imam svoj internet(koji igrom slucaja nije istekao)
Gresnik je taj dan sa SVOG KOMJUTERA IZ SVOJE KUCE isao preko mog interneta i usao na srpski server preko SVOG ACC i vredjao vas i vi ste umesto da stavite zabranu na njegovu IP adrresu stavili zabranu i na moju ip adresu bez razloga i sto je jos gore postavljena mi je zabrana na jos neke programe koji se koriste preko interneta..evo na primer preko mog provajdera ja ne mogu da se ulogujem na pricaonicu krstarice(ovo je samo jedan od primera)
Tako da sve ovo nije bezveze i NIKO OD VAS NIJE IMAO PRAVA DA MENI STAVLJA NEKE JEBENE ZABRANE vec samo gresniku,to sto je gresnik moj drugar nema veze sa ovim i to sto vas on vredja mene ne zanima i ne mozete zbog toga da meni stavljate bilo kakve zabrane.

Dr:
**** ja taj wow i sve vas sto ga igrate

Evo nama jos jednog pametnog i kulturnog coveka!
Svaka cast sinko, lepo su te vaspitali roditelji kao i Gresnika...

Ljudovi, dosta je bilo zabave, ja kazem da ova tema ode u zaborav, Gresnik je bruka za Srbiju a kamoli za forum ili jednu temu...

Da zovemo Markocu? Naravno, MARKOCAAAAA
Stavi ovu temu ne neko mesto gde je niko nece videti ;-)
Stvarno bruka i sramota :cry:

BeLi206:
Nema potrebe nasao sam ja tebe saznao sam i gde zivis i ko si i sta si , sticice ti par ljudi uskoro da popricaju sa tobom.
Ali ja hocu sa tobom da popricam...nisi valjda tolika **** da saljes druge da obave tvoj posao a ako si saznao gde zivim i ko sam i sta sam sto to ne podelis sa drugima ovde..kladim se da nisi jedini koji hoce da me nadje...mada je sam lepo rekao da nema potrebe da me iko trazi jer se ja ne krijem,samo neka lepo pita i lepo me zamoli i ja cu mu sam reci:)

Skakavac7:
Evo nama jos jednog pametnog i kulturnog coveka!
Svaka cast sinko, lepo su te vaspitali roditelji kao i Gresnika...

Ljudovi, dosta je bilo zabave, ja kazem da ova tema ode u zaborav, Gresnik je bruka za Srbiju a kamoli za forum ili jednu temu...

Da zovemo Markocu? Naravno, MARKOCAAAAA
Stavi ovu temu ne neko mesto gde je niko nece videti ;-)
Stvarno bruka i sramota :cry:

Nije gresnik ovo...U_R ovde samo idem preko njegovog posto sam za svoj zaboravio sifru a izlogovao sam se

Gresnik is BACK:
ma sta ti je markoca istripovao si se gadno...niko se bre ne svadja ovde:)

Gotovo je . Umro sam ( od smeha , naravno ) . Sta sam sve procitao na zadnje 3-4 strane , i on jos 'ladno kaze :"...niko se bre ne svadja ovde " . Boze moj ... Skaks mislim da su ti svi ovi komentari nepotrebni , a samim tim i spustanje na gresnikov nivo . Ako gresniku ( a i ostalima ) treba pomoc neka se javi kao covek i da zajedno kao ljudi nadjete resenje problema . Ako to se obrati ( gresnik , a i bilo ko sa servera ) na ovaj nacin na koji ti se obratio gresnik ISKULIRAJ GA i nemoj se spustati tako nisko .Decko je ocigledno prs'o s' mozgom i ti ga ne mozes izleciti , za to nema leka :D . Samo smireno i promisljeno . Pozdrav !

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back