Freak show!

ja bila za neozbiljnu pricu, a on hteo ozbiljne planove..
nije bio taj materijal ***..
onda me ucenio i rekao da ne moze vise sa mnom i da mozemo da budemo samo poznanici..:cool:
ok..
u ponoc mi pustio sms - laku noc poznanice..;)
ujutru me zvao posto nije bilo odgovora na poruku, a ja nesto nisam smatrala da treba da se javim posto poznanicima samo kazem zdravo u prolazu kad se sretnemo..
mislim - sta ima da pricamo telefonom?
a onda mi stigla poruka - dobro kad je tako..super sto se nisi javila od sad vise nismo ni poznanici..
`bote, pa valjda je poznanik neko kog poznajes..ne moze da bude znamo se, ne znamo se :malav:

Poslednja izmena:
ja bila za neozbiljnu pricu, a on hteo ozbiljne planove..
nije bio taj materijal ***..
onda me ucenio i rekao da ne moze vise sa mnom i da mozemo da budemo samo poznanici..:cool:
ok..
u ponoc mi pustio sms - laku noc poznanice..;)
ujutru me zvao posto nije bilo odgovora na poruku, a ja nesto nisam smatrala da treba da se javim posto poznanicima samo kazem zdravo u prolazu kad se sretnemo..
mislim - sta ima da pricamo telefonom?
a onda mi stigla poruka - dobro kad je tako..super sto se nisi javila od sad vise nismo ni poznanici..
`bote, pa valjda je poznanik neko kog poznajes..ne moze da bude znamo se, ne znamo se :malav:

joj mozda je ovo tuzno njemu...al ja crkoh od smeha kad sam procitala sta si napisala.....i sta kazes sad smo malo poznanici a sad malo nismo :)
hahahahaha...e dive bas si me nasmejala :)

O bivsem sve najbolje, ali o prvom keksualnom iskustvu i to sa tipom za kojim sam bila luda, mogu samo da kazem bljak, nula, -beskonacno...
Prosle godine se ponovo pojavio u mom zivotu, izasla sam jednom, onako drugarski, ali nema sanse da bih mogla ponovo s njim.

:pop:
Ух, имам и ја једног попа.. :andjeo:
Душу дајем за њега. :rumenka: Није фрик - као добар дан је! Мислим да бих се са њим усрећила :rumenka: И лијеп, и згодан, поштује Свевишњег.. Мени ништа више не треба :D
Има нешто у тим младићима.. Једноставно су.. Другачији :andjeo:

Немам нешто искуства са супротним полом (бар не довољно да изнесем нека своја искуства на ову тему :cistinaocare: ), мада су ми се другарице сусретале са свим и свачим, тако да сам генерално и задовољна свим тим :manikir:

Back