gost 224104
Elita
- Poruka
- 20.630
Na jednom websajtu (vidi naslov dodaj tackicu i de ) prochitah da su neki nauchnici otkrili da su ONS (one night stand) melem za dushu
Shta vi mislite ?
Shta vi mislite ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pijanka je isto melem za dushu, a nema sanse da dobijesh STD.![]()
Chitam na tom websajtu kako je nekima ONS zavrshio pred maticharem)
Plashim se da tje pijanka mnoge naFutj na glavobolju ..)
Pa i u Vegasu maticari rade samo tako, ali vise razvode nego sto vencavaju.
Mene od pivca glava ne boli.
Naviko si na piFce?
Некима мелем за пијану душу, а сутрадан кукулеле.
Мени пак није то никакав мелем, ни за пијану ни за трезну душу.
Na jednom websajtu (vidi naslov dodaj tackicu i de ) prochitah da su neki nauchnici otkrili da su ONS (one night stand) melem za dushu
Shta vi mislite ?
Pijem ga ceo ziFot.
Onda cu da vjezbam.Porast ce ti stomak![]()
Svidja mi se potpis ispod tvog nicka....
- - - - - - - - - -
Shta vi mislite ?
ja sam to oduvek i tvrdioNa jednom websajtu (vidi naslov dodaj tackicu i de ) prochitah da su neki nauchnici otkrili da su ONS (one night stand) melem za dushu
Shta vi mislite ?
Dobro je za matore i one Koji su u brakuNa jednom websajtu (vidi naslov dodaj tackicu i de ) prochitah da su neki nauchnici otkrili da su ONS (one night stand) melem za dushu
Shta vi mislite ?
Dobro je za matore i one Koji su u braku![]()
Ja kolko vidim vishe je to za ove shto su brez partnera ......shta kazhesh ? Mislish da M i Z nemaju seks mesecima ?
Shta vi mislite ?
kakav je ovaj nemački jezik, deluje mi da me psuju a ne pričaju sa mnom![]()
Nemoj me nervirati danas imam strashno kratak fitilj ...samo mi malo fali i svije tju vas napichkati ....Vorsicht kume