Crazy-Wolf
Ističe se
- Poruka
- 2.397
Ako se dobro secam, Solon je to cuo od egipatskih svestenika.![]()
A odakle njima to znanje?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako se dobro secam, Solon je to cuo od egipatskih svestenika.![]()
Pitaj Kranga, on je egiptolog.![]()
Zanimljivo, jaaaako zanimljivo!!!Jos jedan dokaz o mogucoj ranijoj povezanosti istoka i zapada.
![]()
Meni je i samo Kolumbovo otkrice besmislica, ali dobro...
Btw, jel istina ono kao sto kazu da je egiptologija vise religija nego nauka, zato sto se bilo cije misljenje koje pobija neku ustaljenu teoriju odmah odbacuje ili je to vise samo izgovor pseudo-naucnika?
Hvala ti, ali pogresno si protumacio ovo zadnje. Hteo sam samo da vidim da li je to tako zaista, nisam rekao da se ti navodis pseudo-naukom.
Setio sam se Napoleonove ekspedicije u Egiptu kada je poveo masu strucnjaka sa sobom (uffff davno sam citao mislim da je oko 170 njih, ispravices me.). Uglavnom postoji prica da je on spavao u Keopsovoj piramidi u sarkofagu i da je ujutru izasao skroz prebledeo iz piramide a da pritom ni rec o tome nije progovorio kasnije u zivotu. Znas mozda nesto o ovome?
@tema
Takodje sam cuo da je u nekoj od piramida u Gizi nadjen gvozdeni objekat (shipka valjda) ali da je uklonjen kao dokaz zato sto je navodno bio podmetnut. Naravno otkrice da su se tada sluzili gvozdjem bi promenilo dosta stvari. Neciji interes da sakrije istinu ili mislite da je jednostavno stvarno podmetnuto?
Mozda mu se Oziris spustio...Ko zna sta je tu bilo, stvarno je pi*ka sto nije nikom rekao
haha
Zanima me, jel znas jos neki ozbiljan dokaz koji bi mogao da povezuje Egipat sa Juznom Amerikom, ili neki dokaz o pominjanju hipoteticke civilizacije poput Atlantide o kojoj je Solon navodno cuo u Egiptu?