Francuska: Trojka zaklala srpskog dečaka

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Не, само говорим о двоструким стандардима. Кад Србин убије неког онда све најгоре о Србима се прича, а кад у некој другој земљу убију Србина, онда немој то да помињете то ,,племенско препуцавање". Е па то се зове лицемерје.

То се зове ''еуропске вредности'' а не лицимурје,
господине.

Не, само говорим о двоструким стандардима. Кад Србин убије неког онда све најгоре о Србима се прича, а кад у некој другој земљу убију Србина, онда немој то да помињете то ,,племенско препуцавање". Е па то се зове лицемерје.
Потписујем

To se zove stvarnost... Nikad nije bilo pravde za Srbe ovde na zemlji,zato i jesmo nebeski narod...

Ne razumem zasto momka iz price nazivate ciganinom i zasto ovaj kami njake da je smarao devojku kad se to nigde ne spominje u prici. Pre bih rekao da su ovo troje neka skupina neuspelih abortusa koji favoritizuju satanu i klinac je to saznao pa su ga utisali. Mis'im, mozemo mi da stvaramo zaplete kakve hocemo, ali cinjenica je da je decko ubijen i ovi ce dobiti po svega 5 god. zatvora i sve ce se zaboraviti, a kad kod nas neki stranac bude ubijen nasi dobiju zatvora dovoljno da osudjenima citava rodbina uzme po nekih desetak godina iza resetaka. Smesno.

Mada, s' obzirom da se spominje njegovo mesanje u njihove "sentimentalne odnose" pretpostavljam da su klinci pravile orgije, bolesni su ti francuzi s' vremena na vreme.

Не реди овдје о Французима колико о нама. Французи ће вјероватно казните те што су то урадили али се неће понижавати. Ми смо осудили момке без иједног доказа 240 година.

Pa kod nas je narodni sud,a ne ko kod njih..

Ne razumem zasto momka iz price nazivate ciganinom i zasto ovaj kami njake da je smarao devojku kad se to nigde ne spominje u prici. Pre bih rekao da su ovo troje neka skupina neuspelih abortusa koji favoritizuju satanu i klinac je to saznao pa su ga utisali. Mis'im, mozemo mi da stvaramo zaplete kakve hocemo, ali cinjenica je da je decko ubijen i ovi ce dobiti po svega 5 god. zatvora i sve ce se zaboraviti, a kad kod nas neki stranac bude ubijen nasi dobiju zatvora dovoljno da osudjenima citava rodbina uzme po nekih desetak godina iza resetaka. Smesno.

Mada, s' obzirom da se spominje njegovo mesanje u njihove "sentimentalne odnose" pretpostavljam da su klinci pravile orgije, bolesni su ti francuzi s' vremena na vreme.

Можеш да се кладиш да нико у тој причи није био ни Француз, ни Србин.

msm jedno je kada ti nekoga poznaješ i oni te uhvate i ubiju sigurno je sasvim različito kada te pomota oveća grupa ljudi da bije samo zato što nisi ljubitelj njihovoga kluba.nisam šovinista mogu čak i da shvatim daljudi se druže na utakmicama pa čak i to da zajedno odu i popiju poneko piće i tako proslave ili otuguju utakmicu , ali da zato motaju bilo koga koga preko pola beograda da ga biju to smatram idiotlukom.Ja i nisam nezadovoljan suđenjem prema njima ja sam nezadovoljan zato što se i ostalima ne sudi po istom aršinu u srbiji.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back