Vrela Cica
Iskusan
- Poruka
- 5.579
Preporucite film. Opisite koji vam se periodi dopadaju. Francuska kinematografija postaje sve bolja. Ranije su svi filmovi bili tri muskarca i beba, ali poslednjih dvadeset godina mnogo interesantnija i bogatija.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Francuska kinematografija je jedno vreme bila jedna od najrazvijenijih,to je period 60-ih i 70-ih godina proslog veka..Preporucite film. Opisite koji vam se periodi dopadaju. Francuska kinematografija postaje sve bolja. Ranije su svi filmovi bili tri muskarca i beba, ali poslednjih dvadeset godina mnogo interesantnija i bogatija.
Preporucite film. Opisite koji vam se periodi dopadaju. Francuska kinematografija postaje sve bolja. Ranije su svi filmovi bili tri muskarca i beba, ali poslednjih dvadeset godina mnogo interesantnija i bogatija.
![]()
Još uvek imaju dobre filmove.
Uvijek sam volio francuske filmove. Nekidan sam gledao Žandarme i fino se opustio.
Takođe mi se dopao film o 2 prijateljice iz Pariza. Mislim da se zove ''Lude Parižanke'' ili tako nešto. Gledao sam ga prije godinu-dvije.
Domicile conjugal, http://www.imdb.com/title/tt0065651/ Kod nas ebemliga kako su preveli, ja gledao pod nazivom "Zajednički sto i postelja".
Klasična francuska komedija, Trifo. Malo poznata, a ja smatram da bi trebalo da je stvar opšte kulture.