otkacice ih, a mozda i se i amerika podeli, razvede kao sto rece MJToceli usa yebati te zemlje koje su priznali palestinu?yocice ih, a mi ameri ako sacuvamo ameriku celu da se ne radvedmo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
otkacice ih, a mozda i se i amerika podeli, razvede kao sto rece MJToceli usa yebati te zemlje koje su priznali palestinu?yocice ih, a mi ameri ako sacuvamo ameriku celu da se ne radvedmo
to je misljenje koji naklinje izraelu, ali nije daleko od istinebezuslovno saosećanje sa "palestinskom" državom u ovom trenutku kontraproduktivno. hamas teroristi mogu tvrditi da su ubrzali proces priznavanja na zapadu njihovim terorom.
hamas će verovatno videti priznanje kao podršku svom ratu protiv izraela, a svakako ne kao motivaciju za kretanje ka mirnom rešenju o dve države. izrael, zauzvrat, koristi talas solidarnosti sa "palestinom" kao priliku da zapreti aneksijom zapadne obale. simbolična mirovna politika sa zapada je do sada imala prvenstveno toksičan efekat.
kada više od 150 država vodi pogrešnu simboličku politiku, potreban je snažan kontrasimbol: nepriznavanje te tzv palestine. ne kao pitanje principa, već sve dok palestinci ne odustanu od terora protiv izraela.
to je surova istinaPopisao im se Benjamin na priznanje i rekao da se drzava Palestina nece desiti.Kada ce se E,F,Aus,Can ...izvinjavati Beni?
povuci ce se iz evrope usaotkacice ih, a mozda i se i amerika podeli, razvede kao sto rece MJT
Meloni: Italija će priznati Palestinu ako se ispune dva uslova
FoNetdanas 21:48
Foto: EPA/AARON SCHWARTZ / POOL![]()
Italijanska pemijerka Đorđa Meloni izjavila je danas na konferenciji za medije na marginama Generalne skupštine Ujedinjenih nacija u Njujorku da će Italija priznati Palestinu kada budu oslobođeni svi izraelski taoci i kada Hamas više ne bude imao nikakvu ulogu u upravljanju.
„I dalje mislim da priznanje Palestine ne rešava problem i ne proizvodi konkretne rezultate, ako ta država ne ispunjava zahteve suvereniteta. Kažu da priznavanje Palestine može biti efikasno sredstvo za politički pritisak i to razumem, ali moramo da razumemo i na koga treba vršiti pritisak, a mislim da je to Hamas koji je počeo ovaj rat i sprečava da se završi odbijajući da vrati taoce“, rekla je Meloni, prenosi Ansa.
Ona je istakla da su sve države koje su poslednjih dana priznale Palestinu takođe navele da svi taoci moraju da budu oslobođeni i da Hamas ne sme da učestvuje u vlasti.
„Nisam protiv priznanja Palestine, ali moramo da postavimo prioritete. Nadam se da će se sa tim složiti i opozicija i svi zdravorazumski ljudi“, dodala je.
Na njenu izjavu je reagovao lider Pokreta pet zvezda Đuzepe Konte, koji je rekao da je „uslovno priznanje države Palestine bedan izgovor koji potvrđuje kukavičluk vlade“.
„Zašto se Italija ne može pridružiti grupi od 150 ili više zemalja koje su priznale Palestinu? To je licemerje naše vlade koja i dalje stoji uz Netanjahua“, dodao je.
Zar nije uigrana šablona "vraćam se dogodine"?Samo gledati svoja posla.Boli nas i za Jevreje i za Palestince.
Ko je dizao glas za otimanje KiM i mi za njega treba da se oglasavamo.Za sve ostale samo staviti papir ,,vracam se uskoro".
Nakon što je zaustavio Makrona, Globalni Baja je zaustavio i islamski terorizam. Što bi rekli Srbi:"Buši ha ha ha"Poznati blokader i simpatizer Antife Emanuel Makron sprečen u pokušaju da blokira put američkom predsedniku i Globalnom Baji Donaldu Trampu. Njujorška policija reagovala je na vreme i presekla mu put dok ne prođe Donaldova kolona