Frajer nekad i sad

gost 349237

Iskusan
Poruka
6.633
Čuh skoro pesmicu Zabranjenog Pušenja.Kažem pesmicu, jer je ta grupa uglavnom furala šund i neukus, no nebitno.

Uglavnom stihovi idu ovako :

One vole frajere koje nose bradice
I čije ih riječi ostave bez daha
Koji nikad ne prave belaja,
Koji nikad ne psuju Allaha.

Dakle frajeri su UVEK imali bradice, to je činjenica.I uvek imali dobru priču, još činjeničnije, ženske nekako ne vole mutave.Druga dva stiha su ta, vredna razmatranja, nekadašnji frajer je bio fin i štovao boga, makar i licemerno.

Šta bi danas bio moderni "frajer"?

Čuh skoro pesmicu Zabranjenog Pušenja.Kažem pesmicu, jer je ta grupa uglavnom furala šund i neukus, no nebitno.

Dakle frajeri su UVEK imali bradice, to je činjenica.I uvek imali dobru priču, još činjeničnije, ženske nekako ne vole mutave.Druga dva stiha su ta, vredna razmatranja, nekadašnji frajer je bio fin i štovao boga, makar i licemerno.

:zcepanje::eek: :dash::dash:

:aha:
Isto sto i nekada. Ili sam ja rodjena u pogresno vreme...

[Ne_Vazim_Se];27583254:
chekaj, chinjenica je da su frajeri UVEK imali bradice zato shto tako kaze u pesmi zabranjenog pushenja?

je l' ti dobro, momak?

to shto si pobozan i nikada ne pravish sranja ne chini te frajerom... ni najmanje.

U tome i jeste pitanje, frajer, nekad i sad.Nekada si morao da budeš fini, dok je bradica značila da si intelektualan stvor, budeš vrl po pitanju vere,sada i ne moraš, ali šta je stvarnije to nekad ili ovo sad?

- - - - - - - - - -

:aha:
Isto sto i nekada. Ili sam ja rodjena u pogresno vreme...

U kojem smislu isto što i nekad?

U tome i jeste pitanje, frajer, nekad i sad.Nekada si morao da budeš fini, dok je bradica značila da si intelektualan stvor, budeš vrl po pitanju vere,sada i ne moraš, ali šta je stvarnije to nekad ili ovo sad?

- - - - - - - - - -

U kojem smislu isto što i nekad?

Pa nekada je prolazio taj filozofski i umetnicki imidz. Ja i dalje padam na to, izmedju ostalog. Bitno mi je da je kulturan, recit, pristojan,... A vera... to kod mene ne igra nikakvu ulogu, mogu da ispostujem ali nisam iz te price.

Pa nekada je prolazio taj filozofski i umetnicki imidz. Ja i dalje padam na to, izmedju ostalog. Bitno mi je da je kulturan, recit, pristojan,... A vera... to kod mene ne igra nikakvu ulogu, mogu da ispostujem ali nisam iz te price.

Čudno.I ja laže.. pričam svojoj devojci i drugim osobama te filozofsko-umetničke stvari i znaš šta? Deluje.:)

Samo što sam ja iskren.

Poslednja izmena:
Nači, ti što nemaš pojma to je strašno. Pesma nije o frajerima, već o rafinisanim devojčicama sa druge strane ulice, koje mož gledat i samo toliko, to što piše o njiovim frajerima je samo da što više izrazi razliku u odnosu na sebe, tj svet iz koga dolaze Novi Primitivci. Klasne razlike, a ne pomodni detalji. Spremi bolje za sledeći rok.

Back