FOXIT READER-PROBLEM SA OTVARANJEM MEJLA -POMOC HITNO!!!

Veccika

Zainteresovan član
Poruka
451
Drugari imam problem da otvorim mejl na Foxit Reader-u i posaljem ga.Instalirala sam taj program da bih mogla da posaljem popunjenu formu.Nisam uspevala da uradim to sa Adobe Reader-om (da popunim formu), ali mi je zato Foxit Reader pomogao.Medjutim naisla sam na novi problem a to je slanje popunjene forme putem mejla.Kada sam kliknula na tu opciju pojavio se prozor na kome pise:

There is no email program associated to periform the requested action.Please install an email program or ,if one is already installed,create an association in the Default Programs control panel.

Zatim po zatvaranju tog prozora iskace drugi na kome pise:

Error occurated when trying to send the mail. Error code 00000002

Molim Vas da mi pomognete ako znate u cemu je problem.Ja imam instalirana dva mejla i to Google i Yahoo.Hvala unapred:)

There is no email program associated to periform the requested action.Please install an email program or ,if one is already installed,create an association in the Default Programs control panel.

Имаш неки проблем где је ридер повезан са неким перифералним програмима у систему, колико сам разумео.

Иначе, не постоји проблем слања компресованих фајлова Фоксит Реадером, и ја га користим.

Ако користиш Виндовсов Офис, онда није ни чудо да долази до грешака...

Ја користим Опен Офице... :)

Прво, поради на конкретном чишчењу система, и надоградњи.

Затим реинсталирај Офис и реадер, па подеси цео систем на дефолт...

Ако не помогне, ода чеш морати дати некоме да прегледа ОС и све у њему, ко се разуме. :)

Poslednja izmena:
Имаш неки проблем где је ридер повезан са неким перифералним програмима у систему, колико сам разумео.

Иначе, не постоји проблем слања компресованих фајлова Фоксит Реадером, и ја га користим.

Ако користиш Виндовсов Офис, онда није ни чудо да долази до грешака...

Ја користим Опен Офице... :)

Прво, поради на конкретном чишчењу система, и надоградњи.

Затим реинсталирај Офис и реадер, па подеси цео систем на дефолт...

Ако не помогне, ода чеш морати дати некоме да прегледа ОС и све у њему, ко се разуме. :)

Hvala ti puno na savetima pokusacu da uradim to sto predlazes:)

Hvala ti puno sto si mi nesto pojasnio:) Ja nemem windows office..samo Word i Excel i to iz 2010. i ne koristim..ne znam gde je i oko cega je zapelo..:think:..sta mi predlazes?

Ти то мене мало зезаш? :)

Па шта су Ворд и Ексел?

Ако стварно незнаш ништа, као што кажеш, онда немој ништа да предузимаш, дај некоме да ти среди систем и програме, рачунар, а ти на обуку - курс. :)

Послато:

1snapshot21.jpg

Примљено:

2snapshot22.jpg

Poslednja izmena:
Опрости, нисам рекао, хвала теби, и други пут. :)

Уједно, теби није цео Офис инсталиран, и препознајем да ти уопше није ништа инсталирано како треба.

Морачеш дати некоме да ти инсталира и систем и програме у потпуности, да би ти било шта радило. :)

Ти то мене мало зезаш? :)

Па шта су Ворд и Ексел?

Ако стварно незнаш ништа, као што кажеш, онда немој ништа да предузимаш, дај некоме да ти среди систем и програме, рачунар, а ти на обуку - курс. :)

Послато:

Pogledajte prilog 363960

Примљено:

Pogledajte prilog 363961

Ja nisam bas tolika neznalica ,ali ima toliko toga sto sam ucila na preskok ili nisam koristila ..da naravno odnecu komp u servis gde ga inace servisiram
Hvala jos jednom :)
.

- - - - - - - - - -

Опрости, нисам рекао, хвала теби, и други пут. :)

Уједно, теби није цео Офис инсталиран, и препознајем да ти уопше није ништа инсталирано како треба.

Морачеш дати некоме да ти инсталира и систем и програме у потпуности, да би ти било шта радило. :)

MOju malu 13-ticu Toshiba kupila sam novu i sve sto je bilo instalirano nisam dirala do sada.To sto kazes da mi nije do kraja instaliran Office ne razumem ,Kazem da je sve bilo fabricki instalirano ,

Ja nisam bas tolika neznalica ,ali ima toliko toga sto sam ucila na preskok ili nisam koristila ..da naravno odnecu komp u servis gde ga inace servisiram
Hvala jos jednom :)
.

- - - - - - - - - -

MOju malu 13-ticu Toshiba kupila sam novu i sve sto je bilo instalirano nisam dirala do sada.To sto kazes da mi nije do kraja instaliran Office ne razumem ,Kazem da je sve bilo fabricki instalirano ,

"Фабрички" никад није инсталирано све, већ само основа, и тај ко ти је инсталирао, инсталирао ти најминималније, и то делимично.

Неради се само о офису, већ о целом оперативном систему.

Комп ти је у опасности, дај у сервис у који имаш поверења, или некоме да све реинсталира. :)

Drugari imam problem da otvorim mejl na Foxit Reader-u i posaljem ga.Instalirala sam taj program da bih mogla da posaljem popunjenu formu.Nisam uspevala da uradim to sa Adobe Reader-om (da popunim formu), ali mi je zato Foxit Reader pomogao.Medjutim naisla sam na novi problem a to je slanje popunjene forme putem mejla.Kada sam kliknula na tu opciju pojavio se prozor na kome pise:

Zatim po zatvaranju tog prozora iskace drugi na kome pise:

Error occurated when trying to send the mail. Error code 00000002

Molim Vas da mi pomognete ako znate u cemu je problem.Ja imam instalirana dva mejla i to Google i Yahoo.Hvala unapred:)
Google i Yahoo su web mailovi , ti na svome računaru nemaš instaliran program za mail , tj mail klijenta.
https://wiki.mozilla.org/Eudora_OSE
http://www.microsoft.com/en-us/outlook-com/
https://www.mozilla.org/sr/thunderbird/

ako već želiš da koristiš web mail onda formu šalješ kao atachment ili ako postoji alat za učitavanje te forme na samom web mailu

Back