- Poruka
- 5.468
Evo jedan srpski klip na netu..Found Footage (nadjen snimak) recite nesto...
Postavite i vi neki ako znate slican...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zar ne zeli pozornost/slavu,svako ko okaci bilo sta na YouTube,bilo kakav sadrzaj da je (muzika sa imenom izvodjaca i njegovom slikom,primer)?cudno je i da autor pokazuje sebe u najavi kao da zeli privuci cim vecu pozornost tj slavu .
Slazem se sa svakom tvojom recenicom ovde..jedino sto mene takvi filmovi/klipovi zabavljaju vise od obicnih horor prica..Zaista mi idu na živac takvi klipovi i igrani filmovi koji su kao po istinitim događaju, a u stvari su nameštaljka.
Čak i emisije koje možemo da gledamo preko kablovske, a koje su kao real life su u stvari nameštaljke.
Kao da flimovi sami po sebi nisu dovoljna fikcija već sada fikciju oblače u real life iako se zna da je fikcija. WTF
Prvi takav film koji je privukao veću pažnju na našim prostorima je "Veštica iz Blera". Jer zaista je dosta ljudi tada bilo uvereno da je u pitanju pravi snimak, međutim naravno da se ispostavilo da je patka.Slazem se sa svakom tvojom recenicom ovde..jedino sto mene takvi filmovi/klipovi zabavljaju vise od obicnih horor prica..volim da gledam dok me ubedjuju da je istina..pre par godina je to uspeo film PARANORMAL ACTIVITY 1..
![]()
I ja sam mislio da je Vestica iz Blera stvarno..zaistaPrvi takav film koji je privukao veću pažnju na našim prostorima je "Veštica iz Blera". Jer zaista je dosta ljudi tada bilo uvereno da je u pitanju pravi snimak, međutim naravno da se ispostavilo da je patka.
Posle toga je došao "Teksaški masakr motornom testerom" i ostali.
Kakve razmere dezinformacija može da proizvede najbolje potvrđuje film "The Fourth Kind" sa Milom Jovović u glavnoj ulozi, kada su posle prikazivanja filma ljudi iz cele Amerike počeli masovno da zovu i uznemiravaju stanovnike gradića Nome na Aljasci gde se radnja filma i odvija.