Fotografije Sombora

Pozdrav svima,

Imam jednu molbu za ljude koji imaju starih fotografija Sombora. Ako neko ima fotografiju sa početka drugog svetskog rata jevrejskog kraja u Somboru-ulica Vojvode Radomira Putnika broj 8,9,10 bio bih mu veoma zahvalan da mi je pošalje na ivanicns@eunet.yu ili na forum. To je red kuća prkoputa kasarne u centru.Hvala.

Shaca

v.v.ilic:
Marijane, daj jos fotografija. Ima valjda nekih novih razglednica koje bi nam mogao postaviti.;)
Sutra cu neke staviti (uglucen mi je torrent) imam uglavnom stare slike (1940...)
Al ima ljudi koji imaju dobre aparate pa bi mogli postaviti ako ne znaju kako neka se jave rado cu objasniti
Videcu i sa kolegom on oma dobar aparat mozda on ima nesto.

A evo nadjoh i egzotiku ne mogu izaci na kraj sa cd-ovima..

Poznata Somborska familija fina i uredna jedared
Inace gazdu nisam upecao kao sto vidite
Al zato svih 5 ceri su tu - pa ako nekome treba zena cale ih uvaljuje za sitne pare
Najstarija je otisla za 150 e za Bogojevo pa vi razmislite - al brzo kolicina je ogranicena jos samo 4 :-)

Evo slike, tj. razglednice Sombora iz 1940 sa Kraljem Aleksandrom
82.jpg

Имам то, али немам појма ко је?

Зар није споменик краља Александра исто био само годину дана, а онда га је мађарска војска однела у 2. светском рату и истопила га?

Ово је споменик Кошут Лајошу који је стајао на почетку парка ,отпрлике наспрам пешачког прелаза са главном улицом

Poslednja izmena:

Back