Fotografije mobilnim telefonima

IMG_20240920_212218~2.jpg

Uz dužno poštovanje, ne mogu da skontam ovaj Roršahov test u bojama.
Da mi skratiš muke i kažeš šta je to? Može i na pp. A onda ću da obrišem ovo da ne spamujem temu. Može?
energetsko polje , i u sredini prirodna tvorevina kao dejstvo te energije na prirodu i konačni proizvod te sinergije
:vzagrljaj::zag::ortaci2:
iPS, samo što nema tamne mrlje, sve je u boji i to energetska :kez:

energetsko polje , i u sredini prirodna tvorevina kao dejstvo te energije na prirodu i konačni proizvod te sinergije
:vzagrljaj::zag::ortaci2:
iPS, samo što nema tamne mrlje, sve je e boji i to energetska :kez:
:hvala: na objašnjenju. :D
ZNAŠ da svugde guram nos. :roll:A sad ću da prijavim poruku, nznm ko je mod? Da obriše, da ne budemo Spameri:lol:Ništa, navataću SKRINŠOT da vidim šta si gulio, koju voćku, da dobiješ "energetsko polje" :lol:

ne , nema brisanja, zašto brisanje, za ovo što si pitala zaslužuješ mesto docenta na likovnoj akademiji , ili na medicinsku psihologiju
:vzagrljaj: :ortaci2:
A da postaviš ovu FOTKU na Izložbu fotografija (ne ovde, nego u rl), i samo staneš i slušaš kako "mozgovi" pametuju šta je slikar hteo da kaže, smejao bi se ostatak života. Zvekneš crvenu tačku iz zeze na beli papir i staneš sa strane, ha joj, "komunizam na umoru", "Kina u najavi" i još svašta nešto. I ne pitaj me odakle znam. :D

E crni @Manga Hilux,
juče kontam što ne napravi nešto korisno od ove fotke. Debelo se plaća a svaka roba ima svoju budalu. Eno ti ga na, FOTKU krompira čovek prodade, ne smem ni da gledam gde ni za koliko.
AL BAR volim da slikam. Neke se ljubavi platiti ne mogu ni suvim zlatom.
ma slab sam ti ja za biznis, eto uzmi, pa je stavi na AliExpress mžda može i neka kinta padne, ili Amazon , nešto slično
iiii koji biznis će pravimo Mask ima golu vodu da nam nosi
još samo da je uramimo )))

Back