ne samo sinoć.....i danas se nastavilo.Večeras kidaš
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne samo sinoć.....i danas se nastavilo.Večeras kidaš
Nemoj, objaviću slučajno javno.Da ti šibnem nesto?![]()
Ustala sam mnogo ranije, ali tad si došao na red.Poranila pre svitanja .
Da je samo za mene islo bi preko pp, ovako pitam za sve nas ovde koji zele da vide koliko je vruceZasto i zasto bas tebi? :/
Evo čitaj iznad....prvi sam pitao za sve.Da je samo za mene islo bi preko pp, ovako pitam za sve nas ovde koji zele da vide koliko je vruce![]()
Ti si iskren....što si vidio?Дај сад и другу страну!![]()
Gde si, moja treća omiljena doktorko
Pa koja si ti vezara!Gde si, moja treća omiljena doktorko![]()
Kako se blizi pedeseta, tako covek shvata da treba da se malo manje druzi sa konobarima a vise sa lekarimaPa koja si ti vezara!![]()
Treća srećaTreća, a ?
Baš lepo...![]()
Rezervacije kod mene. Lista čekanja je trenutno malo poduža, otprilike kao za ugradnju kuka na BanjiciDakle pikax je doktorica....kako se može naručit za pregled?![]()
Dakle pikax je doktorica....kako se može naručit za pregled?![]()
Ti si joj medicinska sestra?Rezervacije kod mene. Lista čekanja je trenutno malo poduža, otprilike kao za ugradnju kuka na Banjici![]()
Sumnjam da se do doktorica dolazi ukljucivanjem glova.....za to treba glava ...gornjapa glovom![]()
Jok, ja sam joj pacijentTi si joj medicinska sestra?![]()
Od kada se kod pacijenta naručuje na pregled...muljaš mi.Jok, ja sam joj pacijent![]()
Eeeee...Od kada se kod pacijenta naručuje na pregled...muljaš mi.![]()
Naj se ljutit ali nek me ona osobno naruči.Eeeee...
ko koga kopira?Da je samo za mene islo bi preko pp, ovako pitam za sve nas ovde koji zele da vide koliko je vruce![]()
Хмko koga kopira?![]()