Naravno da može...i to samo radi tebe i za tebe....kao onaj put na eroCkim.Propustila priliku da te vidim : (
Možeš li ponovo za mene da postaviš fotkicu?![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Naravno da može...i to samo radi tebe i za tebe....kao onaj put na eroCkim.Propustila priliku da te vidim : (
Kako da te odbijem?Propustila priliku da te vidim : (
Hvala ti.Kako da te odbijem?
Daj reci joj da okaci jednu u badiću....samo tebe sluša.Komsinice![]()
Hvala punoHvala ti.
Ovde ti oke baš izražajno lepe.( Snovko i ja)
Lepa!![]()
Šta si ti? Inspekcija za slike?Ovo je druga fotka Duki Lu....neznam zašto neće da ti pokaze orginalnu.![]()
![]()
Ma pitala je da ponoviš a nisi ...pa rekoh da Duki ne dođe u zabludu da je vidjela što je bilo obrisano.Šta si ti? Inspekcija za slike?
Kako si cakan!Ma pitala je da ponoviš a nisi ...pa rekoh da Duki ne dođe u zabludu da je vidjela što je bilo obrisano.![]()
Nema to veze sa cakanošću....već sa mojim nickomKako si cakan!
Msm da od toga neće biti ništaSerafim...hvala na fotkama....a ostale forumašice me iznevjeriše.
M(N)ada ima još večeri![]()
Nada umire posljednjaMsm da od toga neće biti ništa![]()
ViđećemoNada umire posljednja
Ima li ijedna forumašica sa imenom Nada?![]()
Prije da nećemo...aliViđećemo![]()
Svašta bi video, svega ima@Serafim , daj mi lozinku na čas , da vidim šta je obrisano
Onda gledaj oke....samo da zaš vole one čut da imaju lijepe oke....ali jednom....poslije toga više vole čut da djeluju hot,izazovnosexy,da im pohvališ čuče,du.pe,noge etc...
Onda gledaj oke....samo da zaš vole one čut da imaju lijepe oke....ali jednom....poslije toga više vole čut da djeluju hot,izazovnosexy,da im pohvališ čuče,du.pe,noge etc...![]()
To moraš javno.To neću na javno![]()