The_Night_Hawk
Cloud surfer
- Poruka
- 78.579
Kafa? Po dogovoru
ali rakija moze da se nadje ako treba
a vode ima uvek
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mozgam sad skraćenicu , lajt er.. fot ..Kao tvoj osmeh
A Mileta sam video sinoc, slika bila vise za LEF![]()
Lične erotske fotkeMozgam sad skraćenicu , lajt er.. fot ..
Mozgam sad skraćenicu , lajt er.. fot ..
Lične erotske fotke
Ne znam da li si primetio, ali ja sam mod na ljisuNapisala ti Serafim
Vidi ti malu sta sve zna![]()
Da, znam, ko bi rekao?
Smiri doživljaj....sve je šalaAko je on na slici , ovde nema , a realno ni u širem okruženju , premca ispred njega , a ti kažeš " progledati " .
Ne budi sitničav..za nju ne treba više ni jedan pixel.Ne kapiram što slike gube rezoluciju kad se ovde postave, a da ne govorim što se zamute i izgube oštrinu.
Drastično se razlikuje na telefonu i na kompu.
Oće li bar tamo ta fotka u miniću/badiću o kojoj svi oričaju da pistoji a niko je nije vidio?Lične erotske fotke
Oće li bar tamo ta fotka u miniću/badiću o kojoj svi oričaju da pistoji a niko je nije vidio?![]()
Slabo se ulizuješ...mora to bolje inače nix fotografija...reče jednom jedna u jednoj prigodi.Dugo te nisam video komsinice![]()
Nemam ništa za izgubiti.....u nekoj projekciji kad im u znak horoskopa uđe Pluton...a zvijezde se poklope do sede galaksije...te budu raspoloženoneobuzdanoluckastootkače postoji šansa da se vratašca otškrinu i da dobiješ što si mislio da nije moguće....tako ti i na lotu ljudi dobiju....samo ovdje je veća šansaOvde ne mozemo da je ubedimo da slika osmeh a ti zapeo za erotiku, ne moze to tako![]()
Necu nista od toga, samo bih malo da dremnem, deluje ptijatno po ovoj vrucini
Jednorog?Oće li bar tamo ta fotka u miniću/badiću o kojoj svi oričaju da pistoji a niko je nije vidio?![]()
in search of unicorns...procitaj ako igde nadjes...od suzan jork glumiceJednorog?
Izgleda kao da nema klima uređja u kućici... ...sumnjam da bi drijemnula bez klime na ovim vrućinama .....jedino da Hawk maše Adamom dok drijemaš( da otklonimo eventualne nesporazume misli se na lis od cijvića Adam )Necu nista od toga, samo bih malo da dremnem, deluje ptijatno po ovoj vrucini
Jel to aludiraš da će se poslije hot fotke ukazati jednorog ?Jednorog?
Moze, sve mozeIzgleda kao da nema klima uređja u kućici... ...sumnjam da bi drijemnula bez klime na ovim vrućinama .....jedino da Hawk maše Adamom dok drijemaš( da otklonimo eventualne nesporazume misli se na lis od cijvića Adam )
To bi vam bilo ns obostrano zadovoljstvo....predpostavljam![]()