Fotografije forumasica i forumasa... IX deo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Puntigamer i stari ležak
IMG_2263.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ima klimu,duva ko na groblju...:D siroka kabina,ravan pod,multifunkcionalan volan,saltac 16 brzina,krevet,tempomat,sve sve :D full koza klima lamperija :D vidis da je sirok ko kiosk za prodaju virsli :D

Kad bi muškarci pričali o svojim ženama i devojkama s toliko ljubavi kao ti o svom kamiončetu, svet bi bio mnogo lepše mesto. :lol:

- - - - - - - - - -

Sinke, valjda ne pijes dok vozis? :think:

Sinke ljušti samo na parkingu. :mrgreen:

Ovaj je euro 6. A vozio sam i Mercedesa. Pogledajte prilog 493851Pogledajte prilog 493852

Vidjao sam dosta puta vase kamione,inace sam dolazio u Lagermax u Luku dole iza zapresica 10ak km...a tetka i teca mi imaju kucu u zapresicu :D al je mali svet bog te :D

- - - - - - - - - -

Kad bi muškarci pričali o svojim ženama i devojkama s toliko ljubavi kao ti o svom kamiončetu, svet bi bio mnogo lepše mesto. :lol:

- - - - - - - - - -

Sinke ljušti samo na parkingu. :mrgreen:

Kad bi nasao devojku o kojoj bi ovako pricao,zenio.bi se odma :)

Vidjao sam dosta puta vase kamione,inace sam dolazio u Lagermax u Luku dole iza zapresica 10ak km...a tetka i teca mi imaju kucu u zapresicu :D al je mali svet bog te :D

- - - - - - - - - -

Kad bi nasao devojku o kojoj bi ovako pricao,zenio.bi se odma :)

Znam. Ja sam iz Holandije vozio tamo nesto. Nov sam u toj firmi. Izabrao sam ih jer mi kul izgledaju njihove cerade, pa otisao da vidim. Zapresic je do jaja. Ja sam u zapadnom delu zg i to je do jaja. Ostalo je sve ciganija

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back