Фотографије Бање Луке

Koliko često posjećujete Banjaluku?

• vrlo često

• nekoliko puta godišnje

• svega nekoliko puta u životu sam bio/la u BL

• nikad nisam bio/la u Banjaluci

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
l_29c7eb842c3240179c3791430b8ff872.jpg

"Krivi" sat

Po meni je Banjaluka doista divan grad, bez obzira što u njemu živim mislim da onaj ko dođe u Banjaluku ima šta dobro da vidi, ali da upozna kakav je to banjalučki noćni život.Jedino što je mana ovog grada je to što mnogi neznaju da očuvaju ljepote ovog grada pa ga upropaštavaju nepromišljenim postupcima.

Ziveo sam u BL,nekih 3-3,5 meseca,i mogu reci da su ljudi mnogo opusteniji nego u Srbiji.Kafici na gradskom trgu uglavnom stalno puni.
Jedina moja zemerka je sto u zimskom periodu osim gradskog setalista (ggospodska ulica) nema gde da se proseta.Sve nekako neosvetljeno,ali siguran sam da ce se to popraviti.

Pozdrav za Banja luku.

PS.Bio jedan dobar restoran kraj reke,neka kineska hrana,stvarno mnogo ukusno...eh da setio sam se Marko Polo :manikir:

Ziveo sam u BL,nekih 3-3,5 meseca,i mogu reci da su ljudi mnogo opusteniji nego u Srbiji.Kafici na gradskom trgu uglavnom stalno puni.
Jedina moja zemerka je sto u zimskom periodu osim gradskog setalista (ggospodska ulica) nema gde da se proseta.Sve nekako neosvetljeno,ali siguran sam da ce se to popraviti.

Pozdrav za Banja luku.

PS.Bio jedan dobar restoran kraj reke,neka kineska hrana,stvarno mnogo ukusno...eh da setio sam se Marko Polo :manikir:

Interesantno je to što kažeš da su ljudi u BL mnogo opušteniji. Isto tako stanovnici Banja Luke opisuju ljude iz Beograda, Zagreba i sl. Da li je to zaista tako ili se jednostavno bolje osjećamo kako upoznajemo novu sredinu?

Back