Фотографије Бање Луке

Koliko često posjećujete Banjaluku?

• vrlo često

• nekoliko puta godišnje

• svega nekoliko puta u životu sam bio/la u BL

• nikad nisam bio/la u Banjaluci

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stqxmenpzr0hllbmky.jpg

Leandro

Uf, imaš među tim što si stavio i popriličan broj starijih slika koje više nemaju apsolutno nikakve veze sa Banjalukom, ovo što sam ja postavio su najnovije. Grad se toliko brzo razvija od 2006. naovamo da oni koji su prije živjeli ovdje pa otišli u inostranstvo sad ne mogu da se snađu u svemu tome kad dođu na odmor. Tih prvih par su slike Banjaluke iz rata i ta telefonska govonica, nastrešnice za autobus i smrtovnice po drveću ... i nije mi baš milo toga da se podsjećam

dlugomir
Imaš tamo jednu na prvoj stranici sliku - panorama Banjaluke zimi, jeste prekrasna i slažem se da te slike zimi imaju neku posebnu draž mada je BL grad koji je najljepši u proljeće i ljeto.

Da dodam još da se uskoro kreće sa megalomanskim projektom restauracije tvrđave Kastel i unošenje mnoštva novih sadržaja u taj kompleks. Kompletan projekat košta 60 - 70 miloana KM ali će se raditi u 9 faza, za prvu je novac obezbjeđen iz fondova EU

Poslednja izmena:
Bio sa u propaloj JNA od decembra 1991 do početka nesrećnog rata u BiH u kasarni Mladen Stojanović u Banja Luci. Za tih nekoliko meseci sam se prepešačio Banja Luku uzduž i popreko, i to je jedino mesto na svetu u koje imam veliku želju da ponovo dođem, ovaj put sa porodicom. Ostala mi je u srcu i sećanju kao grad koji ima dušu, u to vreme prepun dobrih ljudi, spremnih da pomognu potpunom neznancu. Ova tema mi je baš uzburkala emocije i sećanja. Veliki pozdrav za Banja Luku i sve Banjalučane

Ovde je jedan moj prijatelj jurio da se zaposli pre nekih godinu dana. Moracu da ga nazovem da vidim sta je uradio.

Dugo su planirali da rade Akva park, kocile ih finansije, drago mi je da je uradjen. Pominjan je danas u medijima, Vlado Georgijev treba da odrzi koncert ovih dana.

Dobre su slike, samo zimi Banjaluka hladna, leti ko dodje u kratkoj majici a ne ponese duks na.ebo je :lol:

Back