Fotografija jedne bedevije

elem, da se fokusiram na problem postavljača teme, koji sopstvenu grešku projektuje na neku iskompleksiranu osobu koja se tanji, pegla, širi, šta god na fotkama..
ovde generalno postoji i problem postavljača teme, koji je ostao u 18 veku, a riba u 21. hahahhaha ono nerealne varijante gde slon ima struk
oboje su dibidus

a, zašto pre toga nisi rabio malo skajp? ljudi sebe stalno utanjuju, šire, sužavaju, peglaju, etc. koristeći azne aplikacije, ali bilo koji video poziv tpa viber, msn, skajp..i kješta još..imaš neku realnu sliku o ososbi kada je tako vidiš.

opa!
vidi se da ova ima iskustva :lol:

pa, šta znam, ne vidim svrhu u slanju poboljšanih ili lažnih slika, ako ćemo stvarno da se vidimo
ako je to i poslato iz nekog razloga (zadobijanje pažnje, neki eksperiment...) onda ne vidim svrhu pristajanja na susret
ne vidim ni svrhu razmene slika, ako se nismo prepoznali u nekoj drugoj komunikaciji
jesam se viđao sa ružnim ženama, ali i sa slika sam video da je ružna, al ne marim ja, nema loši, sve se troši
e, da je slala slike lepotice, a pojavila se ružnotica, verujem da bi me to zakočilo
ne zbog izgleda, nego zato što se ruši cela konstrukcija, izaziva podozrenje, jer ta osoba je prevarantkinja, i više ne znam šta da očekujem od nje

Koliko puta ste dobili sliku zgodne zene i izasli s njom na kafu pa nakon pet minuta provalili da je maksimalna bedevija? Sta radite s tom slikom nakon sto ste kafu popili do pola?

Pa nista, sacuvam sliku pa fantaziram. Kreiram neki svet. Nacrtam joj cat woman masku i pitt bull ogrlicu sa siljcima.

- - - - - - - - - -

I onda zapalim fotku u jeku orgazma.

- - - - - - - - - -

Pufffff

opa!
vidi se da ova ima iskustva :lol:

pa, šta znam, ne vidim svrhu u slanju poboljšanih ili lažnih slika, ako ćemo stvarno da se vidimo
ako je to i poslato iz nekog razloga (zadobijanje pažnje, neki eksperiment...) onda ne vidim svrhu pristajanja na susret
ne vidim ni svrhu razmene slika, ako se nismo prepoznali u nekoj drugoj komunikaciji
jesam se viđao sa ružnim ženama, ali i sa slika sam video da je ružna, al ne marim ja, nema loši, sve se troši
e, da je slala slike lepotice, a pojavila se ružnotica, verujem da bi me to zakočilo
ne zbog izgleda, nego zato što se ruši cela konstrukcija, izaziva podozrenje, jer ta osoba je prevarantkinja, i više ne znam šta da očekujem od nje

Uvek se brzo provali kad neko šalje fejk slike.
Ionako kad dodje do toga da se treba videti sa nekim onda
je video poziv logična varijanta.

Uvek se brzo provali kad neko šalje fejk slike.
Ionako kad dodje do toga da se treba videti sa nekim onda
je video poziv logična varijanta.

naravno da se provali, ne samo po izgledu osobe sa slike, nego i po enterijeru koji je okružuje
a ko ima dovoljno iskustva, primeti i raskorak između stavova, razmišljanja, odgovora ... i slike, ako raskorak postoji
dakle, laže se ne isplati u tom smislu, ali mislim da treba ispoštovati osobu koja je došla
čuo sam da je jedna tako čekala, naišao auto, malo prikočio i produžio dalje
ružno je to, ipak treba imati minimum pristojnosti i empatije
osim toga, hteo sam da istaknem da izgled tu i nije presudan, već neke druge stvari

https://www.alo.rs/resources/images/0000/031/827/jelena golubovic_1000x0.jpg

Jos da ima kikice uf ...
Bez zezanja ja volim ovakve poput Jece, sa takvom kucu ima da srusis prilikom sexa .

- - - - - - - - - -

zar bedevija nije kobila i to baš dobre arapske pasmine? ili je u nekom drugom kontekstu ovde pomenuta?
s tim u vezi, ko još normalan izlazi sa nekim koga je samo video preko,,slike" kapiram da nje u pitanju slika ulje na platnu, nego fotografija.
Bedevije su najbolje zenske za keks ....

Back