Fotografija jedne bedevije

feministkinja osecam - njih najvise hejtujes

- - - - - - - - - -

Koliko puta ste dobili sliku zgodne zene i izasli s njom na kafu pa nakon pet minuta provalili da je maksimalna bedevija? Sta radite s tom slikom nakon sto ste kafu popili do pola?

Nisam nikad izasao sa bedevijom - mozda zato sto ni ne izlazim sa devojkama i ne muvkam se ni po forumu ni u RL - ono maksimalni celibat...:cool:

Necu da qaram, ocu da drqam - ja moj Vrsnjak i niko drugi :heart2:

Nisam se (dok je to bilo aktuelno, jako davno) nalazio sa slikama i zbog slika, već sa nekim sa kime bih razmenio poruke i misli pre toga, slike su tu bile samo da ne dođe do zabune (ko pažljivije gleda, na tipičnim mestima za nalaženje ima baš puno ljudi koji čekaju nekog sa kim će se po prvi put videti uživo :lol:). A bedevijama ništa ne fali, brkaš termine.

Koliko puta ste dobili sliku zgodne zene i izasli s njom na kafu pa nakon pet minuta provalili da je maksimalna bedevija? Sta radite s tom slikom nakon sto ste kafu popili do pola?

zar bedevija nije kobila i to baš dobre arapske pasmine? ili je u nekom drugom kontekstu ovde pomenuta?
s tim u vezi, ko još normalan izlazi sa nekim koga je samo video preko,,slike" kapiram da nje u pitanju slika ulje na platnu, nego fotografija.

a, zašto pre toga nisi rabio malo skajp? ljudi sebe stalno utanjuju, šire, sužavaju, peglaju, etc. koristeći azne aplikacije, ali bilo koji video poziv tpa viber, msn, skajp..i kješta još..imaš neku realnu sliku o ososbi kada je tako vidiš.

Pa trebalo je, do duše u to vreme je bio popularan windows messenger i imao je opciju kamere,
ma bio bolji od današnjeg a i tadašnjeg skype, ali eto... platio sam danak neiskustvu u virt komunikaciji :(

- - - - - - - - - -

bedevija je veeeelika zena

ahahah koji je kontekst veeeeeeeeeeeeeeeelika? fizički?

Jeste, to su velike žene sa konjastim glavama :)

ја верујем да синке мисли баш на кобилу

aha..onda je baš vrsni primerak džokeja, koji bira kobilu na fotkama :mrgreen: te zakazuje randevu sa kobilom

- - - - - - - - - -

Pa trebalo je, do duše u to vreme je bio popularan windows messenger i imao je opciju kamere,
ma bio bolji od današnjeg a i tadašnjeg skype, ali eto... platio sam danak neiskustvu u virt komunikaciji :(

- - - - - - - - - -

Jeste, to su velike žene sa konjastim glavama :)

imam i ja averziju kada je fizikus u pitanju od tih konjskih glava, a s druge strane uočio si sopstvenu grešku, tako da sad nema da je loše, ako te i ponuka nešto na to uopšte, nakon svega.

Back