sinnke
Buduća legenda
- Poruka
- 34.449
Koliko puta ste dobili sliku zgodne zene i izasli s njom na kafu pa nakon pet minuta provalili da je maksimalna bedevija? Sta radite s tom slikom nakon sto ste kafu popili do pola?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koliko puta ste dobili sliku zgodne zene i izasli s njom na kafu pa nakon pet minuta provalili da je maksimalna bedevija? Sta radite s tom slikom nakon sto ste kafu popili do pola?
feministkinja osecam - njih najvise hejtujes
Nisam zadržavao slike, ali jesam otišao na kafu na osnovu poslate
desilo se jednom i onda smo se zauvek razišli
zar bedevija nije kobila i to baš dobre arapske pasmine? ili je u nekom drugom kontekstu ovde pomenuta?
s tim u vezi, ko još normalan izlazi sa nekim koga je samo video preko,,slike" kapiram da nje u pitanju slika ulje na platnu, nego fotografija.
bedevija je veeeelika zena
a, zašto pre toga nisi rabio malo skajp? ljudi sebe stalno utanjuju, šire, sužavaju, peglaju, etc. koristeći azne aplikacije, ali bilo koji video poziv tpa viber, msn, skajp..i kješta još..imaš neku realnu sliku o ososbi kada je tako vidiš.
ahahah koji je kontekst veeeeeeeeeeeeeeeelika? fizički?
ја верујем да синке мисли баш на кобилу
I to kakva, kobila kopitara
ја верујем да синке мисли баш на кобилу
Pa trebalo je, do duše u to vreme je bio popularan windows messenger i imao je opciju kamere,
ma bio bolji od današnjeg a i tadašnjeg skype, ali eto... platio sam danak neiskustvu u virt komunikaciji
- - - - - - - - - -
Jeste, to su velike žene sa konjastim glavama
Ne ne, mislim... da, naučio sam lekciju
To je prošlost, staza koju sam davno napustio
Kad se jaja pune ko nezdrava.Sve Sinnke ebe i kobile i kengure torbare )))
па знамо се хахахахха
Trebao si tražiti video, ako je šatro stidljiva, onda je mogla da snimi nešto...Jedino video još ima kredibilitet, čisto da ne bude qq majko
Horror filmove mogu da gledam i samTrebao si tražiti video, ako je šatro stidljiva, onda je mogla da snimi nešto...Jedino video još ima kredibilitet, čisto da ne bude qq majko
Da si ti meni živ i zdravKad se jaja pune ko nezdrava.