- Poruka
- 7.847
Drug, pa ja te cekam u cosku, a ti vec ovdje zurku napravio 

Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
баш је розе
ево... реко'мало да се промувам, да видим шта радите...De si, brale.![]()
У року од о'ма...E jbg premestili i ovu temu sa matičnog podforuma.![]()
A klasika arbajt sljaka I po koja cura da dodatno zaprzi corbuНије ме било неко време из разлога знаних и небитних већ, али ме је нешто заголицало да се вратим и видим како сте...
Бићу уздржан с утисцима и коментарима, но како не могу да разумем изостанак једне од најфинијих тема на овом делу форума, мислим да би било примерено да отворим једну, као омаж оној у којој смо се онда сјајно забављали...
Још има по које име које препознајем, па рачунам да ће и њима да прија да се сетно сете оног времена...
Samo da te pozdravim!Није ме било неко време из разлога знаних и небитних већ, али ме је нешто заголицало да се вратим и видим како сте...
Бићу уздржан с утисцима и коментарима, но како не могу да разумем изостанак једне од најфинијих тема на овом делу форума, мислим да би било примерено да отворим једну, као омаж оној у којој смо се онда сјајно забављали...
Још има по које име које препознајем, па рачунам да ће и њима да прија да се сетно сете оног времена...
Samo da te pozdravim!
Agatha je u pitanju, da ne misliš svašta!![]()
Baš lepo što si se vratio!
Избегавам да мислим...посебно свашта хехе
Ма шарм ми је средње имеBaš lepo što si se vratio!
Nedostaju tvoje fotke a i nadasve sarmantan duh!![]()
Mogi,ne mogu da razaznam da li to imaš neku steam punk odeždu ili viteški oklop ili je to samo igra svetla?Ма шарм ми је средње име
Шта знам... Отишао сам под неким невеселим околностима и искрено нисам мислио да ћу да се вратим.
Пар пута ми је задњих година као и падало на памет да свратим и јавим се, али је огорченост надмашивала ту идеју упркос вама сјајним људима који су чинили овај форум оним што јесте... (Не патетишем)
А задњих десетак дана ми је пар пута нешто наишла та помисао, па реко' ај, шта фали да се проба и ето ме... није оно што је било... баш се офуцало и обесмислило... наспрам оног форума, делује као копија с Алиекспреса, али видим да има још вас којих се сећам и који ме сећате тако да ћу да останем, бар неко време...
Није баш, алиј е ту негде... Објектив доле, а радио горе...Mogi,ne mogu da razaznam da li to imaš neku steam punk odeždu ili viteški oklop ili je to samo igra svetla?